parkinnn

Siyaset

Cumhurbaşkanı Erdoğan son mitinginde Kocaeli'de konuştu

Kocaeli’de 31 Mart seçimlerinin son programlanmış mitingini düzenleyen Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan coşkulu bir kalabalığa hitap etti.

29 Mart 2024 Saat: 17:06
Cumhurbaşkanı Erdoğan son mitinginde Kocaelide konuştu
Cumhurbaşkanı Erdoğan son mitinginde Kocaeli'de konuştu

Cumhurbaşkanım Recep Tayyip Erdoğan Bursa’da öğlen saatlerinde düzenlenen mitingin ardından biraz gecikmeli de olsa Kocaeli mitingine katıldı. 31 Mart seçimlerinin son programlanmış mitinginde konuşan Erdoğan AK Parti’nin 31 Mart akşamı Türkiye’nin her yerini tek renk yapacağını ve seçimleri oylarını artırarak kazanacaklarını söyledi. Vatandaşlar miting alanını doldururken AK Partili il ve ilçe yöneticileri, milletvekilleri, belediye başkanları ve teşkilatın her kademesinden üye de destek için alandaydı. 

"KAZANILACAK ZAFERİN MÜJDESİNİ GÖRÜYORUM"

Kocaeli Kongre Merkezi Miting Alanından seslenen Cumhurbaşkanı, "Kocaeli’nde Cumhur İttifakı olarak milletvekilliğin seçimlerinde yüzde 54, Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde yüzde 54,3 oy oranlarına ulaştık. 31 Mart seçimlerinde bu oranları inşallah çok daha yukarıya taşımaya var mıyız? Buna hazır mıyız? Karşımdaki şu muhteşem tablo zaten bunu söylüyor. 31 Mart gecesi kazanılacak zaferin müjdesini görüyorum" ifadelerini kullandı.

"SANDIĞIN TELAFİSİ OLMAZ"

Kongre alanında 85 bin kişinin bulunduğunu söyleyen Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Artık iki gün kaldı. Hayatta pek çok şeyin telafisi olur ama sandığın telafisi olmaz. Pazar günü hep birlikte, sabah erkenden sandıklara koşacağız. Tercihimizi bize hizmet edecek, verdiği sözleri unutmayacak, göreve geldiğinde vaatlerinin arkasında duracak isimlerden yana kullanacağız. Öncesinde telefon rehberimize bakıp nazımızın geçtiği insanları tek tek arayacağız. Kapı komşumuzu mutlaka sandığa gitmesi konusunda teşvik edeceğiz." diyerek konuşmasını sürdürdü.

SON MİTİNG KOCAELİ'DE

AK Parti olarak yoğun bir maratonla yorulmadan çalıştıklarını ifade eden Erdoğan, "Kardeşlerim mahalli idareler seçim maratonumuzda 52 farklı şehrimize gittik. Son mitingimizi burada yapıyoruz. Ülkemizin dört bir ucundaki vatandaşlarımızla kucaklaştık, gençlerimizle selamlaştık, yaşlılarımızın hayır duasını aldık. Emeklilerimizin, emekçilerimizin sesine kulak verdik, esnaflarımızla istişare ettik. Ben de sizin yanınızdayım." dedi.

"SEÇİMLERİN KOCAELİ İÇİN DE HAYIRLI OLMASINI TEMENNİ EDİYORUM"

Farklılıklara rağmen Türkiye'nin bir bütün olduğunu dile getiren Erdoğan, sözlerini şu ifadelerle noktaladı: "Gönül farklılıklarımıza rağmen hepimiz kardeşiz. Biz beraberiz. Şunu unutmayın; bu birlikteliği ne kadar sağlam tutarsak geleceğimize o derece güvenle bakarız. Kardeşliğimize ne kadar sıkı yaklaşırsak sorunlarımızın üstesinden o kadar iyi geliriz. Türkiye’nin en büyük gücü vatandaşların sarsılmaz bağıdır. Bu bağı hem korumamız hem de perçinlememiz gerekiyor. Seçim döneminde siyasi tansiyonu farklı yerlere yönlendirmek isteyenlere dikkatli olmalıyız. Türkiye olgun bir demokrasiye sahiptir. Seçim sistemimiz her açıdan dünyaya örnek olacak seviyededir. Uğruna bedel ödenen kazanımların kaybolup gitmesine izin veremeyiz. Siyasi görüşlerimiz, kökenimiz, hayat tarımız farklı olabilir ama Türkiye bizlerin ortak yurdudur. Milli irade 85 milyon olarak hepimizin namusudur. Hem oy kullanarak hem ona sahip çıkarak demokrasimize karşı mesuliyetimizi yerine getireceğiz. Bu konuda hem adayların hem vatandaşların hassasiyet göstereceğine inanıyorum. Seçimlerin Kocaeli için de hayırlı olmasını temenni ediyorum."

"ADAYLARIMIZI SİZLERE EMANET EDİYORUM"

Konuşmasının tamamlayan Erdoğan, "Büyükşehir ve ilçe belediye başkan adaylarımızı sizlere emanet ediyorum" sözleriyle belediye başkan adaylarını sahneye davet ederek 31 Mart seçimlerinde destek istedi.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Gölge Gazetesi, Kocaeli Haber, Gebze Haber, Darıca Haber, Dilovası Haber, Çayırova Haber, Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑