parkinnn

Dünya

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan önemli açıklamalar

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Medipol Üniversitesi Mezuniyet Töreni'nde konuştu.

4 Haziran 2016 Saat: 18:01
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan önemli açıklamalar
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan önemli açıklamalar

İşte o konuşmadan satır başları:

Ziyaret ettiğim okullarda öğrencilerimize nasihat mahiyetinde 4 ilkeyi yazar altına da imza atarım. Oku, düşün, uygula, neticelendir. Size aktarılan bilgileri sorgulayacaksınız, muhakeme edeceksiniz. Aklı da kullanacaksınız. Yine yetmez, uygulayacaksınız, yani kuvveden fiile çıkacaksınız. Başladığınız işi bitireceksiniz.

SADECE ANNE BABA VE ÖĞRETMENLERİNİZİN ELİNİ ÖPÜN

Sizlerin bugünlere gelmenizde en büyük emek ailenize aittir. Onun için eli öpülesi anne ve babalarımız. Ben el öptürmem ama tavsiyem şudur. Annenizin, babanızın ve öğretmenlerinizin elini öpün. Bazıları ayaklarını bile öptürüyor ama çok şükür bunlar geride kaldı. Ailenize sizler gibi öğrenciler yetiştirdikleri için teşekkür ediyorum. Eğitimin içeriği konusunda aynı mesafeyi kat edemediğimizi görüyorum. İlk, orta ve lise müfredatını baştan sona gözden geçirmemiz gerekiyor. Süratla bu süreci halletmemiz lazım. Tahammülümüz kalmadı, başarmamız gerekiyor. Tarihimize ve kültürümüze uygun yeni bir müfredatı ortaya koymalı ve uygulamalıyız. 

KÖKENİ İTİBARI İLE TÜRK AMA...

Almanya'daki Türklerin evlatlarına yalan bir tarihi öğretmenin adımlarını atıyorlar. Bu skandal olayın başındaki isim kökeni itibari ile buralı ama ben ona Türk diyemem. Niye çünkü bu milletinin kanında olduğu bir insan kalkıp da bu milleti sözde Ermeni soykırımı ile suçlayamaz. Biz bütün arşivlerimizi açtık. Hadi siz de açın. Gelin tarihçileri görevlendirelim. Hepsi çalışmalarını yapsınlar. Bu çalışmaların sonucunda çıkacak olanlar biz razıyız. Hodri meydan. Bunu Başbakanlığımda da söyledim. 

MERKEL'İN ELİNDEN GELEN BU MU?

Ey Almanya sen ne yapmaya çalışıyorsun, senin dersin ne? Benle görüştüğü zaman da ne diyor biliyor musunuz? Elimden geleni yapacağım. Elinden gelen oylamaya katılmamak mı? Samimi olsan gider oylamaya katılırdın, oradaki milletvekili ile ret oyu verirdin ben de seni alkışlardım. Samimi değilsiniz. Bunların aldığı bu kararın bir önemi yok zaten. Biz tarihimizle hep övündük. Biz tarihimizin yargılanmasını Almanyaya bırakacak kadar aşağılık değiliz.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Gölge Gazetesi, Kocaeli Haber, Gebze Haber, Darıca Haber, Dilovası Haber, Çayırova Haber, Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑