parkinnn

Yaşam

Daha sıcak olacak..!

Geçtiğimiz hafta tarihin en sıcak yaz günlerinden biri yaşanmıştı. Sıcak hava dalgası yurt genelinde etkili olmaya devam ediyor.

17 Temmuz 2023 Saat: 12:50
Daha sıcak olacak..!
Daha sıcak olacak..!

Aşırı sıcaklar başladı, uzmanlar uyardı. Türkiye Temmuz ayını mevsim normallerinin üstünde geçirecek. Uzmanlar İstanbul için yeniden uyardı. Önümüzdeki hafta sıcaklıklar tekrar yükselecek. İstanbul'un sahile kıyısı olan semtlerinde nemin 75 seviyelerine yükselmesi bekleniyor.

Türkiye aşırı sıcakların etkisi altında. Özellikle güney ve batı kesimleri sıcak hava dalgası ile karşı karşıya. Peki bu sıcak havalar ne kadar sürecek?

Meteoroloji Prof. Dr. Orhan Şen, yaptığı açıklamada önümüzdeki günlerde sıcaklıkların ortalamanın 4-5 derece üzerinde seyredeceğini söyledi.

Prof. Dr. Orhan Şen'in değerlendirmesi şu şekilde:

Batı bölgelerindeki sıcak hava devam ediyor. Türkiye'de yağış yok. Bugün biraz Karadeniz Bölgesi'nde yağış var. Önemli bir sıcaklık doruğu var. Önümüzdeki hafta sonuna doğru tekrar sıcaklıklar yükselecek. İstanbul'da Perşembe gününden itibaren hafta sonu dahil olmak üzere ortalamanın 4-5 derece üstüne çıkacak. Pazar, pazartesi, salı günü sıcaklıklar İstanbul'da 30-31 derece olarak devam edecek.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Gölge Gazetesi, Kocaeli Haber, Gebze Haber, Darıca Haber, Dilovası Haber, Çayırova Haber, Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑