parkinnn

Güncel

Daimonds'un ilk müşterisi, DDC Grup oldu

DDC Grup Yönetim Kurulu Başkanvekili Hatice Öztürk, temel atma törenine katıldığı Daimonds Villaları projesini çok beğenince, iki villa birden aldı.

4 Mayıs 2024 Saat: 19:38
Daimondsun ilk müşterisi, DDC Grup oldu
Daimonds'un ilk müşterisi, DDC Grup oldu

Tanınmış müteahhit Timur Koç'un başkanı olduğu Klan Yapı, Tuzla Tepeören'de çok iddialı olduğu Daimonds Villaları'nın temel atma törenini gerçekleştirdi.  Kurban kesilip duların okunduğu temel atma törenine bir grup seçkin davetlinin yanısıra ,  İMES OSB'de faaliyet gösteren DDC Grup da davet edildi.

7 bin 500 mete kare alana inşa edilecek olan , her biri  250 metre karelik toplam 12 villanın projesini çok beğenen iş kadını, DDC Grup Yönetim Kurulu Başkanvekili Hatice Öztürk, Klan Yapı'nın villalarına hayran kalınca , DDC Grup için iki adet villa ön siparişi verdi.

DDC Grup Başkanvekili Hatice Öztürk , '' Timur Bey'in gerçekleştirdiği her projeyi takdirle karşıladık. Ama bu proje özellikle ilgimizi çekti. Doğa ile başbaşa ve oldukça modern bir yapı olacak. Ailece sessiz ve huzurlu bir yaşam alanı kazanacağız. İki çocuğum var, şimdiden istikballerini  düşünmek zorundayım, çocuklarımın geleceğine yatırım yapıyorum. '' şeklinde duygularını dile getirdi.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Gölge Gazetesi, Kocaeli Haber, Gebze Haber, Darıca Haber, Dilovası Haber, Çayırova Haber, Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑