parkinnn

Siyaset

DALKILIÇ İÇİN CHP'Lİ OLDULAR

GÖLGE- CHP Dilovası Belediye Başkan Adayı Ercan Dalkılıç’a olan yoğun ilgi, büyük katılımlarla devam ediyor. Dilovası kurucu Belediye Başkanı ve CHP adayı Dalkılıç’a destek verdiklerini açıklayan yöresel derneklere bir yenisi da

8 Şubat 2014 Saat: 21:21
DALKILIÇ İÇİN CHP'Lİ OLDULAR
DALKILIÇ İÇİN CHP'Lİ OLDULAR

GÖLGE- CHP Dilovası Belediye Başkan Adayı Ercan Dalkılıç’a olan yoğun ilgi, büyük katılımlarla devam ediyor.

Dilovası kurucu Belediye Başkanı ve CHP adayı Dalkılıç’a destek verdiklerini açıklayan yöresel derneklere bir yenisi daha eklendi. İlçe de büyük bir nüfusa ve oy potansiyeli sahip olan Erzurumlular Derneği, 30 Mart’ta gerçekleşecek olan yerel seçimlerde  Ercan Dalkılıç için CHP’ye destek vereceklerini ilan ettiler. Erzurumlular Derneği yöneticileri,  Ercan Dalkılıç’a kalabalık bir grupla yaptıkları ziyarette destek sözü verdiler.

Diğer yandan Dilovası’nın köklü ailelerinden Deli ailesi mensupları da seçimlerde Dalkılıç’a oy vereceklerini açıkladılar. Dalkılıç’la bir araya gelen Dadaş Deli ve İsmet Deli aileleri adına verdikleri sözle seçimlerde Dalkılıç’ın yanında olduklarını söylediler.

Bu arada konuyla ilgili GÖLGE'ye açıklamalarda bulunan CHP Dilovası Belediye Başkanı Ercan Dalkılıç, ''Halkımız kent yönetimine ve hizmete haster kaldı. İktidarda bulunan yönetimin ne adaleti var ne de kalkınmasını yaşadık. Halkımız adaleti arar oldu, kalkınma yerine herkes ekonomik çöküntü yaşıyor. Adaletsizlik diz boyu. Sosyal adaleti biz getireceğiz, halkımızın hasretini çektiği kent yönetimi yine bizimle geri gelecektir. Bize inanıp güvenen ve her geçen gün bir kartopu gibi çığ gibi büyüyen desteğin mükafatını 30 Mart'ta halkımız görecek.'' dedi.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Gölge Gazetesi, Kocaeli Haber, Gebze Haber, Darıca Haber, Dilovası Haber, Çayırova Haber, Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑