parkinnn

Güncel

Dalkılıç Kadınlar Günü'nü Kutladı!

Dalkılıç, ‘’Kadınların özgürlük ve eşitlik mücadelesi açısından, çok önemli ve anlamlı bir gün olan 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nü, ne yazık ki artan kadına yönelik şiddet olaylarının gölgesinde kutluyoruz. Üretkenliği

8 Mart 2014 Saat: 14:58
Dalkılıç Kadınlar Günü'nü Kutladı!
Dalkılıç Kadınlar Günü'nü Kutladı!
Dalkılıç, ‘’Kadınların özgürlük ve eşitlik mücadelesi açısından, çok önemli ve anlamlı bir gün olan 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nü, ne yazık ki artan kadına yönelik şiddet olaylarının gölgesinde kutluyoruz. Üretkenliği ve duyarlılığı temsil eden, huzurlu ve sağlıklı bir toplumun temel taşı kadınlarımız giderek daha yoğun bir biçimde şiddet olaylarına maruz kalmaktadır.
 
Bütün insanlık olarak, duygu dünyamız ve iç âlemimize bir göz atacak olduğumuzda, Kadınlarımızın, fiziksel olarak narin yaradılışlarının altında aslında, engin bir dayanıklılık, üretkenlik ve derinlik barındırdıklarını görmek, hiçte zor olmayacaktır. Bu özelliklerinden dolayı, insanlığın kalbide, duygusu estetiği de kadınlarımız değil midir? Aslında hayatın temel anlamı,  hissettiklerimiz ve duygularımız değil midir? Günlük hayatın koşuşturmacası sırasında,  belki de hayatın gerçek anlamını ıskaladığımız zamanlarda, aslında hayatın temelinin sevgiden ibaret olduğunu bizlere hatırlatan analarımız, kızlarımız, eşlerimiz yani bütün kadınlarımız değil midir?
 
İnsanlar arasında var olan güzel hasletler ve özellikle de sevgi, aslında Yüce Yaratanın kendi özelliklerinin, insanlardaki minicik yansımaları değil midir?
 
İşte bu duygularla birbirimize ailemize, çevremize ve bütün insanlığa duyduğumuz sevginin hiç azalmaması dileğiyle, Dünyayı sevgi ile dolduran tüm kadınlarımızın ‘’ 8 MART Dünya Kadınlar Gününü kutluyorum.’’ Dedi.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Gölge Gazetesi, Kocaeli Haber, Gebze Haber, Darıca Haber, Dilovası Haber, Çayırova Haber, Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑