parkinnn

Siyaset

Dalkılıç’tan Konvoy Rekoru

GÖLGE- CHP Dilovası Belediye Başkan Adayı ve kurucu Beleidye Başkanı Ercan Dalkılıç, ilçe siyaset tarihinde bir ilki gerçekleştirdi. Dalkılıç, Dilovası’nda düzenlenen konvoy ile adeta gövde gösterisi yapti. Ercan Dalkılıç için bir

24 Mart 2014 Saat: 13:29
Dalkılıç’tan Konvoy Rekoru
Dalkılıç’tan Konvoy Rekoru

GÖLGE- CHP Dilovası Belediye Başkan Adayı ve kurucu Beleidye Başkanı Ercan Dalkılıç, ilçe siyaset tarihinde bir ilki gerçekleştirdi. Dalkılıç, Dilovası’nda düzenlenen konvoy ile adeta gövde gösterisi yapti. Ercan Dalkılıç için bir araya gelen Dilovası halkı 2500’e yakın araç konvoyu oluşturarak adeta kenti yaya ve araç trafiğini kilitledi.

Dalkılıç’a gnül verenlerin oluşturduğu konvoyu görenler ise ‘’Bu iş tamam. Neredeyse Dilovası’nda yaşayan her beş kişiden üçü burada. Bu seçimlerin galibi şimdiden belli. Dalkılıç yeniden başkanlığa gelişini kutluyor.’’ şeklinde yorum yaptlar. Diğer yandan Diliskelesi ve Orhangazi Mahallelerini birbirine bağlayan konvoyun büyüklüğü sebebiyle Dilovası halkına teşekkür eden Ercan Dalkılç, ‘’Böylesine büyük katılımlı bir konvoy siyasi hayatım boyunca görmedim. 1987 yılından beri Dilovas’nda böyle bir sevgi seli olmadı.

Halkımız hizmete ve bizim yönetimimize usamışçasına sokağa döküldü. Herkese ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Bugünkü konvoyumuz 30 Mart zaferinin de provasıydı. Halkımıza şükranlarımı sunuyorum.’ sözleriyle duydularını dile getirdi.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Gölge Gazetesi, Kocaeli Haber, Gebze Haber, Darıca Haber, Dilovası Haber, Çayırova Haber, Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑