parkinnn

Güncel

DARICA AİLESİ MÜFTÜSÜNÜ UĞURLADI

DARICA AİLESİ MÜFTÜSÜNÜ UĞURLADI GÖLGE- Darıca Müftüsü Remzi Pehlivan onuruna verilen veda yemeği ile ilçeye veda etti.Darıca’nın ilk Müftüsü olan Pehlivan’ın veda yemeğinde duygusal anlar yaşandı. Darıca Kaymakamı Ahmet Kar

2 Eylül 2014 Saat: 18:39
DARICA AİLESİ MÜFTÜSÜNÜ UĞURLADI
DARICA AİLESİ MÜFTÜSÜNÜ UĞURLADI

DARICA AİLESİ MÜFTÜSÜNÜ UĞURLADI

GÖLGE- Darıca Müftüsü Remzi Pehlivan onuruna verilen veda yemeği ile ilçeye veda etti.Darıca’nın ilk Müftüsü olan Pehlivan’ın veda yemeğinde duygusal anlar yaşandı.

Darıca Kaymakamı Ahmet Karaaslan, Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak ,Garnizon Komutanı Bnb.Erhan Yeşil,İlçe Emniyet Hasan Aydoğan ve Farabi Devlet Hastanesi Başhekimi Hikmet Yaşar ’ın yanısıra ilçenin diğer birim müdürlerinin katıldığı yemekte, onuruna verilen yemek için protokol üyelerine teşekkür eden Darıca Müftüsü Remzi Pehlivan, kurucu Müftüsü olduğu Darıca’dan güzel anılarla ayrıldığını ifade ederken, gerek kaymakamlık ve gerekse belediye ile birlikte güzel organizasyonlara imza attıklarını ifade ederek,herkese teşekkür etti.

DARICA AİLESİ OLARAK TEŞEKKÜR EDİYORUZ

Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak ise konuşmasında ilçeye vermiş olduğu hizmetlerden dolayı Remzi Pehlivan’a teşekkür ederek, “bizler Darıca ailesi olarak bütün kurumlarıyla birlikte ilçemizi güzelleştirme adına ve Darıca’da yaşayan her bir bireyin mutluluğu için çalışıyoruz. Sayın Pehlivan’da kurucu Müftümüz olarak 6 yıldır başarılı çalışmalara imza attı.Kendisine Darıca ailesi olarak teşekkür ediyoruz, yolu açık olsun diyoruz,yeni görev yerinde başarılar diliyoruz.” diyerek sözlerini noktaladı.

Darıca Kaymakamı Ahmet Karaaslan ve Garnizon Komutanı Bnb.Erhan Yeşil’de yaptıkları kısa selamlama konuşmalarında Remzi Pehlivan’a ilçeye verdiği hizmetlerden dolayı teşekkür ederek , yeni görev yerinde başarılar dilediler. Program günün anısına Remzi Pehlivan’a verilen hediyelerle sona erdi.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Gölge Gazetesi, Kocaeli Haber, Gebze Haber, Darıca Haber, Dilovası Haber, Çayırova Haber, Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑