parkinnn

Yaşam

DARICA “BİLGİ EVİ AİLESİ “ PİKNİKTE BULUŞTU

Darıca Belediyesi bünyesinde faaliyetlerini sürdüren Bilgi Evleri, öğretmenleri, personelleri, Bilgi Evi aile birlikleri, veliler ve öğrenciler ile birlikte düzenlediği piknikte bir araya getirdi.

16 Haziran 2014 Saat: 17:09
DARICA “BİLGİ EVİ AİLESİ “ PİKNİKTE BULUŞTU
DARICA “BİLGİ EVİ AİLESİ “ PİKNİKTE BULUŞTU

Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak’ın da çalışanları yalnız bırakmadığı piknikte, Bilgi Evleri, yılın yorgunluğunu atarken Darıca Belediyesi tarafından organize edilen piknik, Gebze Yüksek Teknoloji’de, yaklaşık 300 kişinin katılımıyla gerçekleşti.

BİRÇOK ETKİNLİK VARDI

ANR_8413.JPG görüntüleniyor

     Bilgi evlerinin buluştuğu piknikte ailece kaynaşma fırsatı bulan Bilgi Evi Ailesi, keyifli bir gün geçirdi. Çeşitli oyunların renk kattığı pikniğe katılan veliler, Belediye Başkanı Sayın Şükrü Karabacak’ a böyle bir organizasyon gerçekleştirdikleri için teşekkür ettiler.

KARABACAK TEK TEK İLGİLENDİ

ANR_8441.JPG görüntüleniyor

     Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak, pikniğe katılanlar ile tek tek ilgilendi. Kurulan her masayı gezen Başkan Şükrü Karabacak, ailelerin yoğun ilgisi ile karşılaştı. Her zaman olduğu gibi yine çocukların ilgi odağı haline gelen Karabacak, Darıca genelinde elde edilen eğitimdeki başarının öğretmen, çalışan, veli işbirliği ve koordinasyonunun bir sonucu olduğunu, bu tür aktivitelerin bu koordinasyonu güçlendirdiğini söyledi. 

ANR_8455.JPG görüntüleniyor

ANR_8459.JPG görüntüleniyor

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Gölge Gazetesi, Kocaeli Haber, Gebze Haber, Darıca Haber, Dilovası Haber, Çayırova Haber, Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑