parkinnn

Spor

DARICA DA EGEMENLİK COŞKUSU SÜRÜYOR

Darıca Kaymakamlığı, Darıca Belediyesi, Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü ile İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünün ortaklaşa düzenlediği Egemenlik turnuvasında öğrenciler şampiyonluk için koştular.

20 Nisan 2016 Saat: 17:52
DARICA DA EGEMENLİK COŞKUSU SÜRÜYOR
DARICA DA EGEMENLİK COŞKUSU SÜRÜYOR

Turnuva çerçevesinde Darıca sahilde küçükler ve yıldızlar kategorilerinde yapılan yarışmaların startını Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak verirken , öğrenciler madalya için kıyasıya yarıştılar.

ÇOCUKLARIMIZIN YETENEKLERİ ORTAYA ÇIKIYOR

Başkan Karabacak, turnuvaya katılan takım ve sporculara başarılar dilerken, “her yıl geleneksel olarak düzenlediğimiz yarışmalar , hem öğrencilerimizin fiziksel ve zihinsel gelişimlerine katkı sağlamakta hem de ilçemiz adına önemli bir sosyal etkinlik olarak önem arzetmektedir.Değişik branşlarda yapılan yarışmalarla çocuklarımızın yeteneklerini ortaya çıkaran bu önemli etkinliklerin düzenlenmesinde emeği geçenlere teşekkür ediyor, bütün sporcu ve takımlarımıza başarılar diliyorum.” diyerek düşüncelerini açıkladı.

Yarışmalarda Yıldız erkeklerde Servet Yalçın Ortaokulu birinci olurken, Fatik Okulları ikinci , Darıca Ortaokulu da üçüncü oldu.Yıldız kızlarda ise Süreyya Yalçın Ortaokulu birinci, Deniz Yıldızları Oraaokulu ikinci , Servet Yalçın Orta Okulu ise üçüncü olarak ödül aldılar.

 

Gölge Gazetesi, Kocaeli Haber, Gebze Haber, Darıca Haber, Dilovası Haber, Çayırova Haber, Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑