parkinnn

Yaşam

DARICA’DA ENGELLİLERDEN MUHTEŞEM YEMEKLER

Darıca Belediyesi Engelliler Merkezi ile Gebze Profesyonel Aşçılar Derneği’nin ortaklaşa düzenlediği Engelliler Yemek Yarışması Darıca’da yapıldı. Dudayev Parkında yapılan ve 20 yarışmacının katıldığı yarışmada jüri üyeleri

26 Mayıs 2014 Saat: 11:41
DARICA’DA ENGELLİLERDEN MUHTEŞEM YEMEKLER
DARICA’DA ENGELLİLERDEN MUHTEŞEM YEMEKLER

Engelliler Haftası etkinlikleri çerçevesinde düzenlenen ve renkli görüntülere sahne olan yarışmayı Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak. Ak Parti Darıca İlçe Başkanı Muzaffer Bıyık ve kalabalık davetli topluluğu izlerken, 10 kişilik jüri engellilerin yapmış oldukları, yemek, tatlı ve makarna ile meyve tabaklarının tadına baktı. Tad, görünüş, işçilik, kompozizyon, sunum ve hijyen kategorilerini dikkate alan jüri üyeleri derecelendirmede bir hayli zorlandılar. 20 yarışmacının yemeklerini değerlendiren jüri üyeleri almış oldukları ortak karar sonucu yemeklerinin birbirinden güzel oldukları ve tadları ayırt edemediklerinden dolayı tüm yarışmacıları birinci ilan ettiler.

DSC_0098.JPG görüntüleniyor

Yarışmacılara katılım sertifikası ve madalyaları, Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak,  Ak Parti Darıca İlçe Başkanı Muzaffer Bıyık, Türkiye Aşçılar ve Şefler Federasyonu Başkanı Yalçın Manav ve Darıca Bir Umut Engelliler Derneği Başkanı Melek Arıkan tarafından verildi.

BİR HAFTADA BÜTÜN ENGELLERİ KALDIRDIK

DSC_0128.JPG görüntüleniyor

Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak,  bir haftadır düzenledikleri etkinliklerle engelliler ve ailelerinin sosyal ve kültürel anlamda yaşantılarına renk katmayı hedeflediklerini ifade ederken, yemek yarışmasında da  engellilerin ve ailelerinin güzel yemeklerini tadma fırsatı bulduklarını belirtti.Başkan Karabacak  ‘’engelli kardeşlerimizin yaşamın içinde yer almasını görmekten çok mutlu olduk. Belediye olarak engellilere desteğimiz bundan sonrada devam edecek. Hepsinin gönüllerine ve ellerine sağlık.’’ diyerek katılımlarından dolayı engelli ve ailelerine teşekkür etti.

DSC_0167.JPG görüntüleniyor

DSC_0184.JPG görüntüleniyor

DSC_0272.JPG görüntüleniyor

DSC_0276.JPG görüntüleniyor

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Gölge Gazetesi, Kocaeli Haber, Gebze Haber, Darıca Haber, Dilovası Haber, Çayırova Haber, Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑