parkinnn

Spor

Darıca’da futbolcu alacakları ödeniyor

Darıca Gençler Birliği Başkanı Abdullah Örs geçen dönemden çok cüz’i miktarda maç başı alacaklarının kaldığını ve o miktarın da sıfırlanacağını söyledi.

30 Haziran 2015 Saat: 11:49
Darıca’da futbolcu alacakları ödeniyor
Darıca’da futbolcu alacakları ödeniyor

Darıca Gençler Birliği Başkanı Abdullah Örs, Yavuz İncedal şahsında işine sadık bir teknik direktör ile anlaştıklarını belirtip mütevazi, genç, sahada mücadele edecek bir takım kurma amacında olduklarını söyledi. Takımın ana çekirdeğini korumayı hedeflediklerini belirten Abdullah Örs şampiyonluğa ulaşılacaksa da böyle bir takımla ulaşılacağını ima etti. 


TRANSFERLERDEN ÖTÜRÜ BEKLETİLDİ
Geçen dönemden futbolcu alacaklarının çok cüz’i miktarda olduğunu kaydeden Başkan Abdullah Örs iç transfer görüşmelerinden ötürü bir miktar maç başı alacaklarının tutulduğunu, futbolcuların bu alacaklarının da içinde bulunduğumuz günlerde ödeneceğini söyledi. 


KALECİ ERSİN’İN TRANSFERİ
Kaleci Ersin’in transferine ilişkin olarak bonservis bedelinin isteyen takıma göre değişkenlik göstereceğini belirten Başkan Örs gazetecilerin sorusu üzerine 500 bin TL bonservis bedelinin de gönüllerinden geçtiğini ancak hayli iddialı bir rakam olduğunu dile getirdi. Örs transfer konusunda acelelerinin olmadığını söyledi. 

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Gölge Gazetesi, Kocaeli Haber, Gebze Haber, Darıca Haber, Dilovası Haber, Çayırova Haber, Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑