parkinnn

Güncel

DARICA’DA SİNOPLULAR SAHNE ALDI

GÖLGE- Darıca Belediyesi tarafından düzenlenen 8. Şehirler ve Kültürler Kaynaşmasında Sinoplular sahne alırken yöresel yemekleriyle geceye renk kattılar. Sinop yöresel halk oyunları ve yöresel sanatçılarla doyasıya eğlenen Sinoplular p

8 Ağustos 2014 Saat: 16:29
DARICA’DA SİNOPLULAR SAHNE ALDI
DARICA’DA SİNOPLULAR SAHNE ALDI

GÖLGE- Darıca Belediyesi tarafından düzenlenen 8. Şehirler ve Kültürler Kaynaşmasında Sinoplular sahne alırken yöresel yemekleriyle geceye renk kattılar.

Sinop yöresel halk oyunları ve yöresel sanatçılarla doyasıya eğlenen Sinoplular program öncesi yağan yağmura rağmen sahili doldururken programa Darıca Kaymakamı Ahmet Karaaslan , Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak, Darıca Emniyet Müdürü Hasan Aydoğan, AK Parti Darıca İlçe Başkanı Muzaffer Bıyık, AK Parti Çayırova İlçe Başkanı Nazmi Özmen, Tuzla Bld.Bşk. Yrd. Turgut Özcan ,Kocaeli Sinoplular Federasyon Başkanı Bahattin Demircan,Darıca Belediyesi Meclis Üyeleri, sivil toplum kuruluşları temsilcileri, dernek başkanları ve binlerce vatandaş katıldı.

Sinoplular gecesinin açılış konuşmasını yapan Darıca Sinoplular Derneği Başkanı Mustafa Yiğit, “Darıca Sahilinde bu güzel atmosferde düzenlediğimiz Sinoplular gecesine hepiniz hoş geldiniz. Sekiz yıldır aralıksız bir şekilde süren bu güzel etkinlikte memleketimiz Sinop’u en iyi şekilde tanıtmak için gereken tüm hazırlıkları yaptık ve sizlerin beğenisine sunuyoruz. Gecemizin hazırlanmasında emeği geçen bütün dernek yöneticilerine ve Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak’a teşekkür ediyor, herkese iyi eğlenceler diliyorum” dedi.

KARADENİZİN İNCİSİ SİNOP

Sinoplular dernek gecesinde bir selamlama konuşması yapan Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak,ise programa katılan herkese iyi eğlenceler dileyerek “Şerit gibi uzanan kumsallarıyla, zengin bitki örtüsüyle, üstad Necip Fazıl Kısakürek’i ağırlayan ve tarihe tanıklık eden Sinop Cezaevi’yle, şehri kuşatan Sinop Kalesi’yle, Hamsinos Koyunun eşsiz güzelliğiyle, Erfelek Tatlıca Şelaleleriyle, arkeoloji müzesiyle, liman iskelesiyle, Şahin Tepesi, Alaaddin Camisi’yle, balığı, mısırı ve kestanesiyle, Sırık Kebabı’yla, insanlığa huzur dağıtan oksijen cenneti olan güzel şehir Sinop’un güzel insanları hepiniz gecemize hoş geldiniz sefalar getirdiniz.” Diyerek Sinop’un güzelliklerini paylaştı.Protokol konuşmalarının ardından geceye iştirak eden misafirlere Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak ve Sinoplular Derneği Başkanı Mustafa Yiğit tarafından plaket ve hediye takdim edildi.

Protokol konuşmalarının ardından gecede sahne alan Sinoplu sanatçılar hareketli türkülerle Darıca Sahilini dolduran binlerce vatandaşa eğlenceli saatler yaşattılar.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Gölge Gazetesi, Kocaeli Haber, Gebze Haber, Darıca Haber, Dilovası Haber, Çayırova Haber, Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑