parkinnn

Kültür

DARICA’DA SÜNNET ŞÖLENİ

Darıca Belediyesi Geleneksel Sünnet Şöleni binlerce insanın katıldığı muhteşem bir törenle Sancaktepe’de gerçekleştirildi.

27 Haziran 2014 Saat: 13:41
DARICA’DA SÜNNET ŞÖLENİ
DARICA’DA SÜNNET ŞÖLENİ

Darıca Belediyesi Geleneksel Sünnet Şöleni binlerce insanın katıldığı muhteşem bir törenle Sancaktepe’de gerçekleştirildi.

600 ÇOCUĞUMUZU SÜNNET ETTİRDİK

ANR_9520.JPG görüntüleniyor

Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak, Sünnet Şöleni’nden önce,belediye personelinin yaptığı üstü açık araçla, çocuklarla şehir turu atarak vatandaşları selamladı.

Sünnet Şöleni okunan Kuran-ı Kerim ve ilahilerle başlarken kısa bir selamlama konuşması yapan Başkan Karabacak,Darıca Belediyesi olarak bu yıl toplam 600 çocuğun sünnet coşkusuna vesile olmanın mutluluğunu yaşadıklarını ifade etti.Başkan Karabacak “Her yıl geleneksel olarak düzenlediğimiz bu organizasyonlarımız sayesinde sizlerle birlikte bu güne kadar binlerce çocuğumuzun ilk mürüvvetlerini görmenin büyük mutluluğunu yaşıyoruz. Rabbim çocuklarımızın evlilik mürüvvetlerini de hep birlikte görmeyi, nasip etsin.” derken şölene eşlik edenlere teşekkür ederek herkese iyi eğlenceler diledi.Başkan Karabacak konuşmasının ardından 600 çocuğu sünnet ettiren hastane yöneticilerine katkı ve desteklerinden dolayı teşekkür ederek birer  plaket verdi.

ANR_9577.JPG görüntüleniyor

ÇOCUKLAR DOYASIYA EĞLENDİ

Konuşmaların ardından çocuklara yönelik animasyon ve eğlence programları yer alırken çocuklara hediyelerini protokol üyeleri takdim etti.Program yemek ikramının ardından havai fişek gösterileriyle son buldu.600 çocuğun sünnet edildiği Darıca’da miniklerin kıyafetleri Darıca Belediyesi tarafından karşılanırken Başkan Karabacak çocuklarla tek tek ilgilenerek sağlık durumlarını öğrenip geçmiş olsun temennisinde bulundu.

ANR_9582.JPG görüntüleniyor

ANR_9588.JPG görüntüleniyor

ANR_9604.JPG görüntüleniyor

ANR_9633.JPG görüntüleniyor

DSC_0009.JPG görüntüleniyor

DSC_0040.JPG görüntüleniyor

DSC_0127.JPG görüntüleniyor

DSC_0147.JPG görüntüleniyor

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Gölge Gazetesi, Kocaeli Haber, Gebze Haber, Darıca Haber, Dilovası Haber, Çayırova Haber, Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑