parkinnn

Spor

Darıca’da yönetim görev dağılımını yaptı

Darıca Gençler Birliği’nde yönetim kurulunun kendi arasındaki görev dağılımı gerçekleşti. Özcan Dal bu dönem asbaşkan olarak görev yapacak.

19 Haziran 2015 Saat: 16:37
Darıca’da yönetim görev dağılımını yaptı
Darıca’da yönetim görev dağılımını yaptı

Darıca Gençler Birliği’nde bir süre önce gerçekleşen kongrede Abdullah Örs başkanlığında kurulan yönetim kendi arasındaki görev dağılımını gerçekleştirdi. Özcan Dal asbaşkanlığı, Mustafa Öztürk başkanvekilliği ve basın sözcülüğünü, İlhan Yıldırım genel sekreterliği üstlenirken başkan yardımcıları Zeki Sarı ve Kemal Öztanık oldu. Futbol şube sorumluluğunu beklendiği şekilde Yakup Törk ile birlikte Ferudun Bayar birlikte üstlendi.

İMZA GÜNÜ BASIN AÇIKLAMASI

Cem Hikmet Çeliker (Taraftar sorumlusu), Yakup Yönten ve Hakan Höbek (Sağlık işleri sorumlusu), Hakan Özcan ve Muhammet Ali Özdağ (Altyapı sorumlusu), Volkan Demir (Mali işler sorumlusu) olarak görev alırken Hasan Polat, Mehmet Uzun, Nevzat Gülten, Fadıl Terzi, Benhur Bağdaçiçek ve Metin İnan doğal üye olarak görevlerini sürdürecek. Darıca Gençler Birliği Başkanvekili ve basın sözcüsü Mustafa Öztürk yeni sezonda teknik direktör yardımcılarının da Yavuz İncedal tarafından belirleneceğini kaydedip ayrıca İncedal’ın sözleşme imzaladığı toplantıya basının da davet edileceğini ve ayrıntılı açıklamalarda bulunulacağını kaydetti. 

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Gölge Gazetesi, Kocaeli Haber, Gebze Haber, Darıca Haber, Dilovası Haber, Çayırova Haber, Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑