parkinnn

Spor

Darıca’dan hakeme de rakibe de sitem var

Yeni sezona evindeki Nilüferspor maçı beraberliği ile başlayan Darıca Gençlerbirliği’nde Sportif Direktör İlter Kasap maçın hakemlerine de, rakibe de sitem etti. Tecrübeli teknik adam ikinci yarıda gayet seyrinde giden maçta rakibin her p

9 Eylül 2014 Saat: 16:29
Darıca’dan hakeme de rakibe de sitem var
Darıca’dan hakeme de rakibe de sitem var
Yeni sezona evindeki Nilüferspor maçı beraberliği ile başlayan Darıca Gençlerbirliği’nde Sportif Direktör İlter Kasap maçın hakemlerine de, rakibe de sitem etti.

Tecrübeli teknik adam ikinci yarıda gayet seyrinde giden maçta rakibin her pozisyonda kendisini yere atarak oyunu soğuttuğunu, futbolcuların oyundan kopmamasına yönelik uyarılarına rağmen sahada bunu sağlamanın hayli zor olduğunu söyledi. Kasap maçın hakeminin aslında korner olan bir pozisyon sonrası etkili yerden aleyhlerine faul çaldığını, serbest vuruştan gelen topun savunmaya çarparak kalelerine talihsiz bir şekilde gole dönüştüğünü dile getirdi. Bununla birlikte birçok gol pozisyonundan yararlanamadıklarını kaydeden Kasap sitemleri ile birlikte futbolla bu tür hadiselerinde yaşandığını ve gelinen aşamada önlerine baktığını söyledi. Kasap maç sonrası yaşanan olaylarda ise tek sorumlunun Nilüferspor olduğunu kaydedip takımının ceza alma riskinin olmadığını kaydetti.

YARIN TUZLA, PAZAR GÜNÜ NİĞDE İLE DIŞARDA

Sarı yeşilliler yarın 15.30’da Türkiye Kupası mesaisinde komşusuna, İstanbul temsilcisi Tuzlaspor’a konuk olacak. Bugünkü idmandan sonra kupa maçının saatini beklemeye başlayacak olan temsilcimizin Niğde Belediyespor ile Niğde’de oynayacağı maçın mesaisi ise cuma günü sabahından başlayacak. Karayoluyla Niğde’ye geçecek olan temsilcimiz iki gece Grand Niğde Oteli’nde konaklayacak. Maç gecesi yine karayolu ile Darıca’ya dönecek. Darıca Gençlerbirliği’nin Tuzlaspor ile oynayacağı kupa maçı, Niğde Belediyespor maçının da provası olacak.

 

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Gölge Gazetesi, Kocaeli Haber, Gebze Haber, Darıca Haber, Dilovası Haber, Çayırova Haber, Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑