parkinnn

Kültür

DARICA FİNALİ GÖKHAN TEPE İLE YAPTI

DARICA FİNALİ GÖKHAN TEPE İLE YAPTI GÖLGE- Darıca Belediyesi tarafından düzenlenen ve aralıksız bir şekilde 35 gün devam eden ülkemizin en uzun soluklu etkinliklerinden olan 8.Şehirler ve Kültürler Kaynaşması binlerce vatandaşın katı

6 Eylül 2014 Saat: 16:06
DARICA FİNALİ GÖKHAN TEPE İLE YAPTI
DARICA FİNALİ GÖKHAN TEPE İLE YAPTI

DARICA FİNALİ GÖKHAN TEPE İLE YAPTI

GÖLGE- Darıca Belediyesi tarafından düzenlenen ve aralıksız bir şekilde 35 gün devam eden ülkemizin en uzun soluklu etkinliklerinden olan 8.Şehirler ve Kültürler Kaynaşması binlerce vatandaşın katıldığı muhteşem bir final ile son buldu. Gecede ünlü sanatçı Gökhan Tepe sahne alırken, program TRT Avaz’dan canlı olarak yayınlandı.

Darıca Belediyesi tarafından bu yıl 8. düzenlenen Şehirler ve Kültürler Kaynaşması görkemli bir final ile son bulurken, programa Darıca Kaymakamı Ahmet Karaaslan, Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak, AKP Gebze İlçe Başkanı Cemalettin Kaflı, Gebze İlçe Emniyet Müdürü Güner Yılmaz, Darıca İlçe Emniyet Müdürü Hasan Aydoğan, Çayırova İlçe Emniyet Müdürü Osman Gül, Darıca  Belediyesi meclis üyeleri, sivil toplum kuruluşları temsilcileri, dernek başkanları ve binlerce  vatandaş katıldı.  TRT Avaz’dan canlı olarak yayınlanan 8 .Şehirler ve Kültürler Kaynaşması final programının sunuculuğunu Levent Kol yaptı.

BU BİR KARDEŞLİK PROJESİDİR

Programda kısa bir açılış konuşması yapan Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak, “Ülkemizin dört bir yanından Darıca’ya gelerek , bir sevgi mozaiği oluşturan , Darıca’da 35 gün boyunca ülkemizin bütün güzelliklerini yaşayan ve yaşatan, kültürüne, örfüne, gelenek ve göreneklerine, sahip çıkan, ülkemizde bir marka haline gelen , Şehirler ve Kültürler kaynaşması dediğimiz , Kardeşlik Projesi nin en güzel örneğini sergileyen güzel ülkemin güzel insanları ,final gecemize hoş geldiniz.diyerek konuşmasına başladı.

Başkan Karabacak ,” 35 gün boyunca bu güzel etkinlikle ilçemizde sevginin , kardeşliğin , dostluğun ve muhabbetin oluşmasına ,Kent bilinci oluşmasına ve vesile olduğumuzu düşünüyorum. Her yıl , değişik yörelerden, bakan, milletvekili, vali, belediye başkanı, kaymakam ve şehirlerin diğer protokol üyeleri başta olmak üzere yüzbinlerce insanı ağırladığımız bu etkinlikle birlikte, güzel ilçemiz Darıca bir marka haline gelmiştir. Şehirler ve Kültürler Kaynaşması yazılı ve görsel basının yakından takip ettiği ve tüm Türkiye tarafından tanınan bir proje haline geldi. Ben buradan Şehirler ve Kültürler Kaynaşması’nın görsel ve yazılı medyadan halkımıza ulaşmasını sağlayan bütün basın mensubu arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum.35 gün boyunca  bizlerle birlikte olan Başta Sayın Kaymakamımız , İlçe Emniyet Müdürümüz ve Emniyet Mensuplarımız,Muhtarlarımız, protokol üyelerimiz ve tabiki Dernek başkanlarımız ve yönetimlerine teşekkür ediyorum.İyi ki varsınız diyorum. Hepinizi saygıyla, sevgiyle, muhabbetle selamlıyorum.” diyerek konuşmasını tamamladı.

Darıca Kaymakamı Ahmet Karasalan ise bu tür programların Darıca’nın tanıtılması açısından çok önemli olduğu belirterek, etkinlikte emeği geçen herkese teşekkür etti. Konuşmaların ardından Başkan Karabacak, protokol üyelerine ve dernek başkanlarına Gönül Birliği Kapısı’nın maketini hediye etti.

GÖKHAN TEPE BİNLERCE HAYRANINA MÜZİK ZİYAFETİ VERDİ

Programda ilk olarak sahne alan ve 4 bayandan oluşan Faslı Nazenin Türk Sanat Müziğinin en güzel eserlerini Darıcalılarla paylaşırken gecenin finalini ise Türk Pop Müziğinin sevilen ismi Gökhan Tepe yaptı. Havai fişek gösterisi altında sahneye çıkan ve yaklaşık 2 saat sahne kalan Tepe,  söylemiş olduğu birbirinden güzel şarkılar ile Darıca Sahilini adeta karnaval alanına çevirdi.Geceye katılan davetlilere unutulmaz bir akşam yaşatan Gökhan Tepe’ye program sonunda Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak, Gönül Birliği Kapısı maketi hediye etti.

PROTOKOL VE BASINA YEMEK İKRAM EDİLDİ

Program öncesi Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak tarafından, ilçe protokolü, dernek başkanları ve basın mensuplarına, geçtiğimiz günlerde hizmete açılan Hilal Cafe’de yemek ikramında bulunurken,Şehirler ve Kültürler Kaynaşmasının simge isimlerinden olan Maraş’lı Haydar Usta’da meşhur dondurması ve halka tatlısıyla yemeğe renk kattı.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Gölge Gazetesi, Kocaeli Haber, Gebze Haber, Darıca Haber, Dilovası Haber, Çayırova Haber, Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑