parkinnn

Spor

Darıca G.B istifa

3’ncü lig 2’nci grup takımlarından Darıca Gençler Birliği’nin Teknik Direktörü Tunahan Akdoğan ve yardımcı antrenör Murat Akan görevlerinden istifa etti.

31 Mart 2014 Saat: 12:32
Darıca G.B istifa
Darıca G.B istifa
Hafta sonu sahasında Orhangazi Spor’a 1-0 yenilmesiyle play off şansını zora sokmuştu. Bunun üzerine Teknik Direktörü Tunahan Akdoğan ve yardımcı antrenör Murat Akan önceki gün takımdan ayrılmak istediklerini belirten istifalarına kulüp yönetimine sundu.
 
Gelişmeler hakkında konuşan Teknik Direktörü Tunahan Akdoğan takımın önünü açmak için istifa ettiklerini söyledi. Akdoğan; “takımımız deplasmanlarda çok iyi top oynamasına karşın kendi sahamızda aynı futbolu oynayamıyor. Önümüzde 6 maç kaldı. Takımın play-off şansı hala devam ediyor. Bunu yapabilecek bir takıma sahip. Bu nedenle kan değişikliği gerektiğini düşündüğümüz için ekip olarak istifa ettik. Biz elimizden gelenin en iyisini yapmaya çalıştık. Hayırlısı olur inşallah” şeklinde konuştu.
 
Darıca Gençler Birliği Kulüp Başkanı Halil Akbaşoğlu’da istifaları doğrularken konunun bugün yapılacak yönetim kurulu toplantısında ele alınacağını belirtti.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Gölge Gazetesi, Kocaeli Haber, Gebze Haber, Darıca Haber, Dilovası Haber, Çayırova Haber, Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑