parkinnn

Spor

Darıca G.B start verdi

Ligin ilk maçında kentlisi Gölcükspor’a konuk olan Darıca Gençlerbirliği sezona süper bir başlangıç yaptı. Hazırlık maçlarında rakip tanımayan Gölcük’ü kendi evinde Nurullah’la yıkan sarı-yeşilli ekibimiz daha da iyi olacağı

25 Ağustos 2015 Saat: 12:28
Darıca G.B start verdi
Darıca G.B start verdi

3. Lig’de 2015-2016 futbol sezonu Gölcükspor ile Darıca Gençlerbirliği arasında oynanan karşılaşma ile start aldı. Maç öncesi yağan sağanak yağmur zemini ağırlaştırırken, iki takım oyuncuları ayakta durmakta zorluk çekti. İlk yarıda atak bir futbol sergileyen Gölcükspor; 5, 14 ve 20. dakikalarda kalemizi yokladı. Dakikalar 33’ü gösterdiğinde ise çok ilginç bir an yaşandı. Darıca’da kaleci Atilla’ya atılan geri pas ağır zeminde suya takıldı. Zemine saplanan topa Abuzer yetişti ve boş pozisyonda topun dibine vurdu. Bu top herkesin bakışları arasında önce üst direğe çarptı, ardından gol çizgisi üzerine düştü. İlk yarıda gol sesi çıkmazken, ikinci yarıda roller değişti ve bu kez baskılı oynayan taraf Darıca G.B. oldu. Nitekim 61. dakikada gol geldi. Sağ kanattan gelişen atakta çekilen şut Burak’tan döndü. Boşta kalan topu Nurullah ağlara gönderdi: 0-1. Gölcükspor beraberlik golünü ise çabuk buldu. Ceza sahası içinde Abuzer’in önünden geçen top Ender’de kaldı. Ender’in plase vuruşu Atilla’nın solundan ağları gördü. Darıca 72’de tekrar skordaki üstünlüğünü yakaladı. Gölcükspor savunmasında Muhammed'in pası kısa düştü. Topu önünde bulan Nurullah, karşı karşıya kaldığı pozisyonda çektiği sert şut ile Darıca G.B.’yi 2-1 öne geçirdi.

ATİLLA KURTARDI, NURULLAH BİTİRDİ

Hemen bir dakika sonrasında Gölcükspor’da Abuzer ceza sahası içinde düşürüldü. Hakem Tolga Şinoforoğlu tereddütsüz penaltı noktasını gösterdi. Penaltıyı Sezgin kullandı, Atilla soluna kapanarak penaltıyı çıkardı. Sahanın yıldızı Nurullah 77’de Gölcükspor’un tamamen fişini çekti. Savunma arkasına sarkan başarılı futbolcu ceza sahası sol çaprazından şık bir vuruş yaptı. Sol kale direğine çarpan top ağlara gitti. Bu gol de maçın skorunu belirledi:1-3.

 

GÖLCÜKSPOR 1-3 DARICA G.B.

STAT: Şirinköy

HAKEMLER: Tolga Şinoforoğlu ***, Evren Tutkun ***, Gökmen Canlıdinç ***

GÖLCÜKSPOR:  Burak *, Ensar *, Muhammet *(Dk. 81 Aydın *), Polat *, Macit *,Oğuzhan **, Sezgin *, Ender **, Cemal **,Yeldar **(Dk. 70 Aziz *) Abuzer **

DARICA G.B.: Atilla ***, Uğur ***, Selçuk ***, Gökhan Şahin ***, Hüseyin ***, Lokman ***(Dk. 89 Yunus Emre *), Tuncay ***, Can ***, Nurullah ***, Sinan ***(Dk. 70 Gökhan Öztürk **), İbrahim **(Dk. 78 Emre *)

SARI KARTLAR: Sezgin, Polat (Gölcükspor),  Can, Atilla, Hüseyin (Darıca G.B.)

GOLLER: Dk. 61, 72 ve 78 Nurullah, Dk.  62 Ender

NOT: Dk. 74’de Gölcükspor’dan Sezgin penaltı kaçırdı.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Gölge Gazetesi, Kocaeli Haber, Gebze Haber, Darıca Haber, Dilovası Haber, Çayırova Haber, Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑