parkinnn

Spor

Darıca G.B yeni sezonu açtı

3.ligde mücadele eden temsilcimiz Darıca Gençlerbirliği, 2014-2015 sezonunun açılışını dün kendi tesislerinde gerçekleştirdi.

17 Temmuz 2014 Saat: 17:51
Darıca G.B yeni sezonu açtı
Darıca G.B yeni sezonu açtı
Hedefi şampiyonluk olarak gösteren ve iddialı transferler yaparak 3.ligin en büyük favorilerinden birisi olan temsilcimiz Darıca Gençlerbirliği, 2014-2015 futbol sezonuna dün start verdi. Geçen sezonki kadrodan bir çok isimle yolların ayrılması ve yeni transfer edilen 10 futbolcunun ardından Darıca Gençlerbirliği yeni bir kimlik kazandı. Adeta sıfırdan başlayacak olan sarı yeşilliler, dün kendi tesislerinde sezonun ilk antrenmanını yaparak yeni sezon hazırlıklarına başladı.

ÖNEMLİ TRANSFERLER YAPTI

Geçtiğimiz günlerde gerçekleştirilen kongrede yeniden Darıca Gençlerbirliği Spor Kulübü Başkanı seçilen Halil Akbaşoğlu, yönetim kurulu listesine yeni isimleri dahil ederek, sadece takımda değil yönetim kadrosunda da önemli transferler yaptı. Yıllardır hedeflenen şampiyonluğun uzağında kalan ve bu yıl işi sıkı tutmaya hazırlanan Darıca Gençlerbirliği yönetimi, dün başlayan  yeni sezon hazırlıkları öncesinde kurban keserek yeni sezon duası yaptı.

TRANSFERLER TAKIMLA ÇALIŞTI

Transfer edilen 10 futbolcunun takım arkadaşlarıyla tanıştığı  ilk antrenman Darıca Gençlerbirliği Tesisleri’nde saat 18:00’da yapıldı. Sarı yeşilliler dün  başlayan  yeni sezon hazırlıklarına Ramazan Bayramı’na kadar devam edecek. Hazırlıklara bayram arası verecek olan Darıca Gençlerbirliği, 9 Ağustos’ta Bolu Koru Otel’de kampa girecek. Bolu’daki kampta 14 günlük bir çalışma süreci geçirecek olan sarı yeşilli temsilcimizin, bu süre içerisinde hazırlık maçları yapacağı da öğrenildi.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Gölge Gazetesi, Kocaeli Haber, Gebze Haber, Darıca Haber, Dilovası Haber, Çayırova Haber, Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑