parkinnn

Spor

Darıca GB Erzurumspor Karşısında 1-0 Önde

Darıca Gençlerbirliği bu hafta Erzurum BBSK ile karşılaşıyor . Karşılaşma 13:30 'da başladı.

22 Mart 2014 Saat: 14:45
Darıca GB Erzurumspor Karşısında 1-0 Önde
Darıca GB Erzurumspor Karşısında 1-0 Önde

Darıca G.B, bir sezonu heba etmeme uğuruna, bugün Erzurum karşısına mutlak galibiyet için çıkacak. Saat 13.30’da Kazım Karabekir Stadı’nda oynanacak olan maçaıjn önemi çok büyük. MDarıca G.B, ilçeye  3 puanla dönüp , play-off için elini güçlendirmek istiyor.

 

MAÇTAN DAKİKALAR
 
DAKİKA 5: 25 Metreden kalemizi yoklayan Erzurumspor'dan Ekrem Sütçü'nün şutunu kaleci Ersin son anda kornere çeldi. Erzurum daha atak başladığı karşılaşmada ilk net pozisyonunu şutlarla gerçekleştiriyor.
 
Dakika 10: Darıca G.B'nden Gökhan Erdöl'ün düzgün vuruşu ağlarla buluştu. Ancak maçın orta hakemi Harun Toplar ofsayt gerekçesi ile golü saymadı.
 
Dakika 20: ( 0-1): Sol kanattan yapılan orta Erzurumsporlu Hakan Çakır'ın eliyle buluşunca maçın hakemi tereddütsüz penaltı düdüğünü çaldı. Topun başına gelen Gökhan Erdöl topu ve kaleciyi ayrı köşelere göndererek deplasmanda takımını 1-0 öne geçirdi.
 
Dakika 30: Karşılaşmada öne geçen sarı yeşilli ekibimiz tamemen kendi sahasına akapandı. Adeta soyunma odasına bu skorla girmek isteyen Darıca G.B kontrataklar dışında pozisyon üretecek bir futbol yansıtamıyır. Bu dakika içinde gelişen bir Darıca G.N kontratağı orta sahada ev sahibi ekip tarafından sonlandırıldı.
 
Dakika 34: Karşılaşmada sol kanattan gelişen bir atakta Fatih Topu kafayla kaleye göndermek istedi. Ancak direkten dönen topu ikinci kez Ekrem Sütçü tamamladı. Ekrem'in bu vuruşunu Darıca G.B file bekçisi Ersin usta bir refleks hareketi ile ağlarla buluşmasına mani oldu.
 
Dakika 45: Maçın yan hakemi 3 dakika uzatma süresi gösterdi.Evsahibi takımdan Onur Demir sarı kart gördü.
 
İlkyarı Darıca GB'nin 1-0 üstünlüğüyle sonuçlandı.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Gölge Gazetesi, Kocaeli Haber, Gebze Haber, Darıca Haber, Dilovası Haber, Çayırova Haber, Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑