parkinnn

Spor

Darıca GB nefes alacak

Türkiye Futbol Federasyonu seçimlerini değerlendiren Darıca Gençler Birliği Kulüp Başkanı Abdullah Örs deplasman katkısından isim hakkına gelirlerin yüzde 50 oranında artma ihtimalinin bulunduğunu söyledi.

27 Haziran 2015 Saat: 12:05
Darıca GB nefes alacak
Darıca GB nefes alacak

Darıca Gençler Birliği Kulüp Başkanı Abdullah Örs önceki gün gerçekleşen Türkiye Futbol Federasyonu seçimlerini değerlendirdi. İmza krizinden ötürü 2.5 saat kadar geç başlayan kongrede Gölcükspor, Tuzlaspor, Maltepespor, Bursa Nilüferspor’un da aralarında bulunduğu yakın bölgeden 12 kulübün başkan ve yöneticileri ile bir araya gelip bir dizi görüşmelerde yaptıklarını kaydeden Başkan Örs kulüplerin ortak sorunlarının giderler olduğunu, bunu TFF Başkanı Yıldırım Demirören’e de aktardıklarını, önümüzdeki sezon deplasman desteğinden isim hakkına kadar pek çok konuda gelir kalemlerinin yüzde 50 veya en az yüzde 30 oranında artmasını beklediklerini dile getirdi.

TRANSFERLER HAFTAYA TAMAMLANACAK

Kulüplerin bir diğer müşterek sorunlarından birinin ahlaksız bir tavır sergileyen bir futbolcunun bütün takımı etkilemesi olduğunu kaydeden Başkan Abdullah Örs bu konuda da çözüm beklediklerini dile getirdi. Darıca Gençler Birliği Kulüp Başkanı Abdullah Örs kulübün yeni sezona yönelik çalışmalarının da sürdüğünü, önümüzdeki hafta Salı gününden itibaren başlayacak transfer çalışmalarını ise hafta içinde tamamlamayı hedeflediklerini kaydetti. Camianın sabırlı olmasını isteyen Başkan Abdullah Örs hedeflerine doğru, isabetli kararlar ile ulaşacaklarını dile getirdi.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Gölge Gazetesi, Kocaeli Haber, Gebze Haber, Darıca Haber, Dilovası Haber, Çayırova Haber, Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑