parkinnn

Kültür

DARICA GÖKHAN SEZEN LE BİTİRDİ

DARICA GÖKKHAN SEZEN LE BİTİRDİ Darıca Belediyesi 8.Şehirler ve Kültürler Kaynaşması’nda son akşam Darıcalılar Derneği sahne aldı.TRT Türk Sanat Müziği sanatçısı Sezen söylediği birbirinden güzel parçalarla Darıcalılara müzi

8 Eylül 2014 Saat: 13:07
DARICA GÖKHAN SEZEN LE BİTİRDİ
DARICA GÖKHAN SEZEN LE BİTİRDİ

DARICA GÖKKHAN SEZEN LE BİTİRDİ

Darıca Belediyesi 8.Şehirler ve Kültürler Kaynaşması’nda son akşam Darıcalılar Derneği sahne aldı.TRT Türk Sanat Müziği sanatçısı Sezen söylediği birbirinden güzel parçalarla Darıcalılara müzik resitali verdi.

Darıca’lı senarist ve yönetmen Birol Güven’in organize ettiği gecede ilk olarak Talat Er Fasıl Grubu sahne aldı. Vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği programda Türk Sanat Müziği parçaları eşliğinde gönüllerince bir gece geçiren Darıcalılar zaman zaman parçalara eşlik ederek , gönüllerince eğlendi.Programın açılış konuşmasını yapan Darıcalılar Dernek Başkanı Aydın Özdinçer, başta Belediye Başkanı Şükrü Karabacak olmak üzere, ülkemizideki değişik kültürleri Darıca’da buluşturan ve kaynaştıran herkese teşekkür etti.

BİROL GÜVEN’E TEŞEKKÜR

Programda kısa bir selamlama konuşması yapan Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak,“Bu akşam , bizim gecemiz, Darıcalıların gecesi, hepimizin ortak paydası olan , ülkemizin dört bir yanından gelen insanların bir kültür mozaiği oluşturduğu Darıcalılar  Gecesi. Bu gece bir çok kültürden insana ev sahipliği yapan,çok renkli bir şehir, hepimizin ortak şehri Darıca’dayız. Tarihi Ulu Çınarları, Kalesi, tarihi evleri, doğal güzelliğe sahip, üç burundan oluşan Bayramoğlu Adası,Bayramoğlu Halk Plajımız, tarihimizi aydınlatan Deniz Feneri,Türkiye’yi dünyaya tanıtan Hayvanat Bahçesi, Sancaktepesi, Cumhuriyet Meydanı, Enginarı, Kirazı, Çiroz Balığı, Zeytini ve Zerdesi ve Çınaraltının maskotu Pelikanı ile bir sevdarı Darıca.Hepinizi sevgiyle saygıyla selamlıyorum.Bu gecenin düzenlenmesinde emeği geçen Birol Güven kardeşimiz başta olmak üzere dernek yönetimimize  teşekkür ediyor, hepinize iyi eğlenceler diliyorum.”diyerek konuşmasını tamamladı.

Programın finalinde sahne alan TRT Türk Sanat Müziği sanatçısı Gökhan Sezen, söylediği Türk Sanat Müziği parçalarıyla Darıcalılara müzik ziyafeti verdi.


YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Gölge Gazetesi, Kocaeli Haber, Gebze Haber, Darıca Haber, Dilovası Haber, Çayırova Haber, Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑