parkinnn

Güncel

DARICA HER ALANDA ÇALIŞIYOR

GÖLGE- Darıca Belediyesi yaz aylarıyla birlikte ilçe genelinde sürdürdüğü asfalt ,yama,parke taşı döşeme ve altyapı düzenleme çalışmalarına hız verdi. Şehrin değişik mahallelerinde süren çalışmalar sonucu Darıca adeta şantiye

6 Ağustos 2014 Saat: 17:42
DARICA HER ALANDA ÇALIŞIYOR
DARICA HER ALANDA ÇALIŞIYOR

GÖLGE- Darıca Belediyesi yaz aylarıyla birlikte ilçe genelinde sürdürdüğü asfalt ,yama,parke taşı döşeme ve altyapı düzenleme çalışmalarına hız verdi.

Şehrin değişik mahallelerinde süren çalışmalar sonucu Darıca adeta şantiye alanına döndü. Çalışmaların aralıksız bir şekilde sürdüğünü ifade eden Fen İşleri Müdürlüğü yetkilileri  ilçe genelinde yaz aylarıyla birlikte Bağlarbaşı,Nenehatun,Sırasöğütler,Cami,Piri Reis ve Bayramoğlu Mahalleleri başta olmak üzere değişik noktalarda 68 000 m 2  asfalt çalışması yapıldığını ifade ettiler.

HER ALANDA ÇALIŞMALARIMIZ SÜRÜYOR

Zaman zaman çalışmaları yerinde denetleyen Başkan Karabacak, Darıca Belediyesi olarak her alanda çalışmalarını sürdürdüklerini ifade ederek , “bu yıl sekizincisini düzenlediğimiz ve her akşam binlerce insanın katıldığı Şehirler ve Kültürler Kaynaşması’nın yanısıra ,inşaası bitme aşamasına gelen Kültür Merkezimiz ,çok amaçlı semt sahaları ve oyun grupları, sahilde tamamlanan ve yakında açılışını yapacağımız  cafeteryalarla birlikte, değişik mahallelerde devam eden asfalt ,yama,parke taşı döşeme ve altyapı düzenleme çalışmalarıyla şehrimizi yeniden imar ediyoruz..” diyerek ilçede devam eden çalışmalarla ilgili bilgiler aktardı.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Gölge Gazetesi, Kocaeli Haber, Gebze Haber, Darıca Haber, Dilovası Haber, Çayırova Haber, Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑