parkinnn

Spor

DARICA İDEAL SPOR KULÜBÜ BAŞARIYA DOYMUYOR

GÖLGE- Son dönemde aldığı başarılı sonuçlarla bölgemiz adına önemli başarılar elde eden Darıca İdeal Spor Kulübü Yalova da yapılan Zafer Kupası Karate Turnuvası’ndan üç altın madalya, iki de gümüş madalyayla dönerek başarıl

28 Ağustos 2014 Saat: 13:15
DARICA İDEAL SPOR KULÜBÜ BAŞARIYA DOYMUYOR
DARICA İDEAL SPOR KULÜBÜ BAŞARIYA DOYMUYOR

GÖLGE- Son dönemde aldığı başarılı sonuçlarla bölgemiz adına önemli başarılar elde eden Darıca İdeal Spor Kulübü Yalova da yapılan Zafer Kupası Karate Turnuvası’ndan üç altın madalya, iki de gümüş madalyayla dönerek başarılarına bir yenisini ekledi.

Geçtiğimiz hafta Erzurum'da düzenlenen Uluslararası 11. Palandöken Karate Turnuvasında milli sporculara karşı mücadele veren Darıca'nın karatedeki tek temsilcisi Darıca İdeal Spor Kulübü 24 Ağustos Pazar günü ise 7 ilden ( İstanbul, Kocaeli, Bursa, Sakarya, Bolu, Düzce ve Yalova ) 400'e yakın sporcunun katıldığı İllerarası Zafer Kupası Karate Turnuvası’nda  topladığı puanlarla 2.'lik kupasını Kocaeli’ye  kazandırdı. Kulübümüz turnuvayı 3 altın 2 gümüş madalya ile başarılı bir şekilde tamamlayarak son dönemlerdeki başarılı performansını sürdürürken Melike Esma KILIÇ, Erdinç ÇELİK ve  Volkan AYDIN şampiyonluk kürsüsüne çıkarak önemli bir başarıya imza attılar.Mehmet. Feyzanur KILIÇ ve Mustafa OTU ise ikinci olarka gümüş madalya kazanan sporcular oldu.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Gölge Gazetesi, Kocaeli Haber, Gebze Haber, Darıca Haber, Dilovası Haber, Çayırova Haber, Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑