parkinnn

Spor

Darıca ince eleyip sık dokuyor

Darıca Gençler Birliği’nde yeni sezonun teknik direktörü hala belirlenemedi. Yavuz İncedal ile Muharrem Uğur’un isimleri ön plana çıkarken yönetim ince eleyip sık dokuyor.

17 Haziran 2015 Saat: 11:39
Darıca ince eleyip sık dokuyor
Darıca ince eleyip sık dokuyor

Darıca Gençler Birliği’nde takımı yeni sezonda hangi teknik direktörün çalıştıracağı henüz netleşmedi. Pazartesi günü akşamı netleşmesi beklenen konu dün akşam toplanan yönetim kurulunun toplantısında da tüm teferruatları ile gündeme geldi. Önümüzdeki sezon için 2 milyon 500 bin TL tahmini bütçe belirleyen yeşil sarılılarda geçen sezon Niğde Belediyespor’u çalıştıran Yavuz İncedal ile Türk Telekom, Alanyaspor, Sivasspor, Osmanlıspor, Şekerspor ve Kocaeli Birlikspor’da görev yapan Muharrem Uğur’un isimleri ön plana çıkmıştı. 


CAMİA HEYECANLA BEKLİYOR
Bir süre önce gerçekleşen kongrede Darıca Gençler Birliği Başkanlığı’na seçilen Abdullah Örs teknik direktör konusuna ilişkin olarak gazetemize yaptığı açıklamada meselenin salı günü akşamı (dün akşam) veya bugün, gün içinde çözüme kavuşacağını kaydetti. Önümüzdeki sezon için kuracağı takımı bir an önce oluşturmak için teknik kadrosunu oluşturmak zorunda olan Darıca Gençler Birliği’nde camia konunun bir an önce netliğe kavuşmasını bekliyor. Abdullah Örs başkanlığındaki yönetim ise teknik heyet konusunda ince eleyip sık dokurken sezon sonuna kadar değişmeyecek bir kadro oluşturmak amacında. 

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Gölge Gazetesi, Kocaeli Haber, Gebze Haber, Darıca Haber, Dilovası Haber, Çayırova Haber, Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑