parkinnn

Kültür

Darıca Kültürler kaynaşması final yaptı

Darıca Kültürler kaynaşması final yaptı GÖLGE- Darıca Belediyesi tarafından düzenlenen 8.Şehirler ve Kültürler Kaynaşması çok sayıda vatandaşın katıldığı muhteşem bir final ile son buldu. Gecede ünlü sanatçı Gökhan Tepe sahne

6 Eylül 2014 Saat: 12:30
Darıca Kültürler kaynaşması final yaptı
Darıca Kültürler kaynaşması final yaptı

Darıca Kültürler kaynaşması final yaptı

GÖLGE- Darıca Belediyesi tarafından düzenlenen 8.Şehirler ve Kültürler Kaynaşması çok sayıda vatandaşın katıldığı muhteşem bir final ile son buldu. Gecede ünlü sanatçı Gökhan Tepe sahne alırken, program TRT Avaz’dan canlı olarak yayınlandı.

Bu yıl Darıca Belediyesi tarafından 8. düzenlenen Şehirler ve Kültürler Kaynaşması görkemli bir final ile son buldu.  Darıca sahilde bulunan Gönül Birliği Kapısı altında gerçekleşen programa Darıca Kaymakamı Ahmet Karaaslan, Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak, AKP Gebze İlçe Başkanı Cemalettin Kaflı, Gebze İlçe Emniyet Müdürü Güner Yılmaz, Darıca İlçe Emniyet Müdürü Hasan Aydoğan, Çayırova İlçe Emniyet Müdürü Osman Gül, Darıca belediyesi meclis üyeleri, sivil toplum kuruluşları temsilcileri, dernek başkanları ve çok sayıda vatandaş katıldı.  Öte yandan TRT Avaz’dan canlı olarak yayınlanan 8 .Şehirler ve Kültürler Kaynaşması’nın sunuculuğunu Levent Kol yaptı.

“KÜLTÜRLERİMİZİ TANITTIK”

Programda bir selamlama konuşması yapan Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak, programa katılan herkese teşekkür ederek, “ 35 gündür hep beraber Darıca sahilinde muhteşem bir gönül birlikteliği yaşadık. 8 yıldır bu işi kazasız belasız götürüyoruz. Yapığımız bu proje ile her akşam farklı bir şehrimizin kültürünü tanıtmaya çalıştık. Bu bir kardeşlik projesidir. Önümüzdeki yıl Şehirler ve Kültürler Kaynaşması projemizin üstüne daha da yeni etkinlikler koyacağız. Bu etkinlikte bizler ile  her zaman birlikte olan Darıca ailesine ve dernek başkanlarımıza teşekkür ediyorum” dedi. Darıca Kaymakamı Ahmet Karasalan ise bu tür programların Darıca’nın tanıtılması açısından çok önemli olduğu belirterek, etkinlikte emeği geçen herkese teşekkür etti.

GÖKHAN TEPE DARICA’YI SALLADI

Yapılan konuşmalar sonrasında Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak tarafından protokol üyeleri ve dernek başkanlarına vermiş oldukları katkılardan dolayı  Darıca’nın simgesi haline gelen Gönül Birliği Kapısı  maketi hediye edildi. Programda ardından dört bayandan oluşan Faslı Nazenin Grubu sahneye çıktı. Grup, söylemiş olduğu Türk sanat Musikisi ile konukların kulaklarının pasını sildi. Gecenin finalini ise Türk Pop Müziğinin sevilen ismi Gökhan Tepe yaptı. Yaklaşık 2 saat sahne kalan Tepe,  söylemiş olduğu birbirinden güzel şarkılar ile Darıca Sahilini adeta karnaval alanına çevirirken, geceye katılan davetlilere unutulmaz bir akşam yaşattı. Program sonunda Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak Gökhan Tepe’ye gönül birliği kapısı maketi hediye etti.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Gölge Gazetesi, Kocaeli Haber, Gebze Haber, Darıca Haber, Dilovası Haber, Çayırova Haber, Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑