Eğitim

Darıca Özel Seymen 30 Üniversiteyi buluşturuyor.

Özel Seymen Eğitim Kurumları Darıca Ayşe Seymen Kampüsünün bu eğitim yılında hizmete açılan Kampüsünde 2015-2016 Öğretim Yılında da Kocaeli /Darıca ilçesindeki tüm liselerin 12. Sınıfında okuyan öğrencilere yönelik “Ünivers

8 Aralık 2015 Saat: 13:37
Darıca Özel Seymen 30 Üniversiteyi buluşturuyor.
Darıca Özel Seymen 30 Üniversiteyi buluşturuyor.

YAKLAŞIK 3 BİN ÖĞRENCİ KATILACAK

Etkinlik 11 Aralık 2015 tarih Cuma günü saat 10.00-16.00 arasında Seymen Eğitim Kurumlarının Darıca Kampüsünde  okulumuzda yapılacak, Etkinlikle öğrencilerin bilinçli tercih yapmalarına, yaşama ve mesleklere yönelik doğru yaklaşımlarına katkı sunmak amaçlanacak..

Darıca’daki  okullarının öğrencilerine yönelik olarak planlanan etkinlik İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü destekli Kaymakamlık oluruylagerçekleşecek.

 

DÖRDÜNCÜ KEZ YAPILACAK

2012-2013 Öğretim Yılında Üniversite Tanıtım Günü-1,2013-2014 Öğretim Yılında Üniversite Tanıtım Günü-2, 2014-2015 Öğretim Yılında Üniversite Tanıtım Günü-3 olarak yapılan etkinlikler sonrası  Bu yıl gerçekleşecek olan etkinliğe Türkiye’nin Devlet, Özel ve Vakıf Üniversitelerinden 30 Üniversitenin katılımının sağlandığı belirtildi.

YEREL YÖNETİCİLERDEN DESTEK

Özel Seymen Eğitim Kurumları Darıca Ayşe Seymen Kampüsü Genel Müdürü Murat Kaya konu ileilgili yaptığı açıklamada şunları söyledi  : “Özel Seymen Eğitim Kurumları Darıca Ayşe Seymen Kampüsü olarak birçok etkinliğe öncülük etmekteyiz. Kurumsal sorumluluğumuzla toplumsal aydınlanma ve gelişmişliğe katkı amacıyla bu etkinliğe aylardır hazırlık yapıyoruz. Gelinen aşamada Türkiye çapında devlet, özel ve vakıf üniversitelerden 30 üniversite davetimize katılacaktır. Darıca’da dördüncü kez düzenlediğimiz bu etkinlik bütün ilçe amirlerimizin desteği ve ilgisiyle bizleri de yüreklendirmiştir. Başta İlçe Kaymakamımız  Ömer Karaman, İlçe Belediye Başkanımız Şükrü Karabacak, İlçe Milli Eğitim Müdürümüz İsmail Oğuz, ve Emniyet Müdürümüz Hasan Aydoğan’ın destekleri ile koordinasyon kurullarımız tüm hazırlıklarını tamamlamıştır. Toplumsal sorumluluk çerçevesinde tüm ilçeyi kapsayan bu hizmetin ev sahipliğini yapmaktan onur duymaktayız.”

 

HANGİ ÜNİVERSİTELER KATILACAK..?

 

Gebze Teknik Ünv./Düzce Ünv./Lefke Avrupa Ünv./Kadir Has Ünv./İstanbul Aydın Ünv./Haliç Ünv./Girne Amerikan Ünv./Yeni Yüzyıl Ünv./Okan Ünv./Piri Reis Ünv./Işık Ünv./Özyeğin Ünv./Biruni Ünv./Gedik Ünv./Senin Geleceğin Danışmanlık / Gelişim Ünv./İstanbul Bilgi Ünv./ Acıbadem Ünv./ Uluslararası Kıbrıs Ünv./Maltepe Ünv./İstanbul Şehir Ünv./Kıbrıs Yakın Doğu Ünv./ İstanbul Kültür Ünv./ İstanbul Ticaret Ünv./ İstanbul Arel Ünv./ Yeditepe Ünv./ Nişantaşı Ünv. /Medipol Ünv./ Beykent Ünv. /Doğuş Ünv./ Aktif Felsefe Dairesi          

 

Gölge Gazetesi, Kocaeli Haber, Gebze Haber, Darıca Haber, Dilovası Haber, Çayırova Haber, Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑