parkinnn

Eğitim

Darıca Seymen Koleji 30 Üniversiteye ev sahipliği yapacak

Özel Seymen Darıca Eğitim Kurumları  2014-2015 Öğretim Yılında da Kocaeli ‘nin Darıca ilçesindeki 12. sınıftaki öğrencileri kapsayan “Üniversite Tanıtım Günü-3” etkinliğini gerçekleştirecek. Etkinliğe Darıca İlçesinde bulu

15 Aralık 2014 Saat: 10:13
Darıca Seymen Koleji 30 Üniversiteye ev sahipliği yapacak
Darıca Seymen Koleji 30 Üniversiteye ev sahipliği yapacak

Özel Seymen Darıca Eğitim Kurumları  2014-2015 Öğretim Yılında da Kocaeli ‘nin Darıca ilçesindeki 12. sınıftaki öğrencileri kapsayan “Üniversite Tanıtım Günü-3” etkinliğini gerçekleştirecek. Etkinliğe Darıca İlçesinde bulunan 14 Liseden toplam 3 bin öğrenci katılacak.

  

17 Aralık  2014 Çarşamba günü saat 10.00-16.00 arasında Darıca Kapalı Spor Salonunda  yapılacak olan bu etkinlikle öğrencilerin bilinçli tercih yapmalarına, yaşama ve mesleklerine yönelik doğru yaklaşımlarına katkı sunmak amaçlanıyor.

 

RESMİ KURUMLARDA KATILACAK

Darıca’da bulunan okullarının öğrencilerine yönelik olarak planlanan etkinliğe  İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü, Belediye Başkanlığı destekli, Kaymakamlık Makamının 16/10/2014 tarihli ve 6074 sayılı olurlarıylagerçekleşecek.

 

ÜÇÜNCÜ KEZ DÜZENLENİYOR

2012-2013 Öğretim Yılında Üniversite Tanıtım Günü-1, 2013-2014 Öğretim Yılında Üniversite Tanıtım Günü-2 düzenlendi.

Bu yıl gerçekleşecek olan etkinliğe Türkiye’nin Devlet, Özel ve Vakıf Üniversitelerinden 30 Üniversite katılımı sağlayacak.

30 ÜNİVERSİTE KATILACAK

17 Aralık tarihinde yapılacak etkinlikte yer alacak üniversiteler şunlar.

 

Gebze Teknik Üniversitesi/Ardahan Üniversitesi/ Kafkas Üniversitesi/Kocaeli Üniversitesi/Düzce Üniversitesi/Lefke Avrupa Üniversitesi/Kadir Has Üniversitesi/İstanbul Aydın Üniversitesi/Haliç Üniversitesi/Girne Amerikan Üniversitesi/Yeni Yüzyıl Üniversitesi/Okan Üniversitesi/Piri Reis Üniversitesi/Işık Üniversitesi/Doğu Akdeniz Üniversitesi/Süleyman Şah Üniversitesi/Özyeğin Üniversitesi/Biruni Üniversitesi/Gedik Üniversitesi/ELT / Gelişim Üniversitesi/İstanbul Bilgi Üniversitesi/MEF Üniversitesi/Bahçeşehir Üniversitesi/Acıbadem Üniversitesi/Başkent Üniversitesi/Uluslararası Kıbrıs Üniversitesi/Maltepe Üniversitesi/İstanbul Şehir Üniversitesi/İstanbul Ticaret Üniversitesi

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Gölge Gazetesi, Kocaeli Haber, Gebze Haber, Darıca Haber, Dilovası Haber, Çayırova Haber, Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑