parkinnn

Güncel

DARICA STRATEJİSİNİ BELİRLEDİ

GÖLGE- Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak mahalle muhtarlarıyla bir araya gelerek 2014-2019 stratejik planı hakkında sunum yaparak , muhtarların görüş ve önerilerini dinledi.  Yerel Seçimlerde halka beyan edilen projelerin anlatıld

8 Ağustos 2014 Saat: 16:17
DARICA STRATEJİSİNİ BELİRLEDİ
DARICA STRATEJİSİNİ BELİRLEDİ

GÖLGE- Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak mahalle muhtarlarıyla bir araya gelerek 2014-2019 stratejik planı hakkında sunum yaparak , muhtarların görüş ve önerilerini dinledi.

 Yerel Seçimlerde halka beyan edilen projelerin anlatıldığı toplantıda ,projelerin üzerine muhtarların görüş ve önerileri alınırken, beyannamede sunulan projelerin yapılabilirliği ve yapım süreçleri üzerine bilgilendirme yapıldı. Her mahallede geçekleştirilecek projeler hakkında muhtarların görüşlerini alan Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak 5 yıllık süreçte nelerin yapılacağı hakkında bilgi verdi.

SÖZÜMÜZ SÖZDE KALMAYACAK

Toplantıda muhtarlar mahalleler ile alakalı olan projelerle ilgili görüşlerini bildirirken, ilçenin geleceği ile ilgi büyük yatırımların yapılması yönünde Başkan Karabacak’a  destek verdiler.   Katılım ve desteklerinden dolayı muhtarlara teşekkür eden Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak ise “biz yerel yöneticiler olarak bize güvenip destek olan tüm ilçe halkına hizmet etmekle yükümlüyüz, biz belediye olarak halkımıza en iyi hizmeti en hızlı bir şekilde şekil de götürmek için elimizden gerekeni yapıyoruz ve mahallelerinizde olan ve bizlerin gözünden kaçan eksiklikleri bize ileterek, eksikliğin bir an önce çözülmesi yolunda desteklerinizi bekliyoruz. 2014 yerel seçimlerin de halkımıza sunduğumuz seçim beyannamemizde ne söylediysek yerine getirecek ve “sözümüz  sözde kalmadı “ sloganımızla yolumuza devam edeceğiz. En iyi hizmeti hak eden Darıca halkına sizler ve bizler elimizden gelen gayreti gösterecek ve daha yaşanabilir bir Darıca için hep  beraber gece gündüz çalışacağız” diyerek toplantıya katılan tüm muhtarlara teşekkür etti.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Gölge Gazetesi, Kocaeli Haber, Gebze Haber, Darıca Haber, Dilovası Haber, Çayırova Haber, Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑