parkinnn

Eğitim

Darıca ve Çayırova'da açıldı

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Meslek ve Sanat Eğitimi Kursları (KO-MEK) hazırladığı 12 İlçe 12 Sergi programını Darıca ve Çayırova ilçe sergi açılışlarıyla devam ettirdi.

3 Haziran 2014 Saat: 11:40
Darıca ve Çayırova'da açıldı
Darıca ve Çayırova'da açıldı

KO-MEK Çayırova ve Darıca İlçe Sergilerinin açılışına Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Darıca Kaymakamı Ahmet Karaaslan, Çayırova Kaymakamı Turgut Çelenkoğlu, Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak, Çayırova Belediye Başkanı Şevki Demirci, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanı Ali Yeşildal, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Daire Başkanı Raşit Fidan, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Yaygın Eğitim Şube Müdürü Bahadır Bedir, kurs merkezi yöneticileri, kursiyerler ve çok sayıda vatandaş katıldı.

HERKES MEMNUN

Sergi açılışında konuşan Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, insan olarak bizim umutsuzluğa düşmemiz gerektiğini belirterek, “Bizim geleceğimiz olan gençleri ben KO-MEK’te kendilerini geliştirirken görmek istiyorum. 7’den 70’e tüm halkımızın geleceğe umutla bakmasını istiyorum. Ben 60’lı yaşlardayım ama kendimi 25 yaşında gibi hissediyorum”  dedi.

KO-MEK’ in düzenlediği iki ilçe sergisinde konuşma yapan ilçe kaymakamları Turgut Çelenkoğlu ve Ahmet Karaaslan, Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak, Çayırova Belediye Başkanı Şevki Demirci, ilçelerinde faaliyet gösteren KO-MEK Kurs Merkezlerinden dolayı çok memnun olduklarını belirtti.

GENEL SERGİYE AZ KALDI

KO-MEK’in 12 İlçe 12 Sergi programı Kartepe ilçe sergisi ile devam edecek. Çayırova ve Darıca ilçelerinde yoğun ilgi gören KO-MEK ilçe sergileri 3 Haziran Kartepe ve 4 Haziran Dilovası sergileri ile son bulacak. Tüm ilçe sergilerinden seçilen eserlerle yapılacak olan 10. KO-MEK Genel Sergisi, 13 Haziran Cuma günü fuar içi Güneş Sahnesi’nde düzenlenecek.

cayirova-002.jpg

darica-002.jpg

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Gölge Gazetesi, Kocaeli Haber, Gebze Haber, Darıca Haber, Dilovası Haber, Çayırova Haber, Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑