parkinnn

Spor

Darıca’ya yeni yol haritası

2015-2016 sezonu Spor Toto 2. Lig ve 3. Lig gruplarının kura çekimi yarın Türkiye Futbol Federasyonu’nun merkez binasında yapılacak.

6 Temmuz 2015 Saat: 12:17
Darıca’ya yeni yol haritası
Darıca’ya yeni yol haritası

Darıca Gençler Birliği ile Gölcükspor ve Derincespor’un aynı grupta yer alma ihtimali de var. 
Türkiye Futbol Federasyonu'nun Beykoz-Riva'da bulunan merkez binasında yer alan Orhan Saka Salonu'nda gerçekleşecek. Kura çekimi, saat 14.00'te başlayacak. Çekilen kuraların ardından 3. Lig’de üç grup, 2. Lig’de iki grupta yer alacak takımlar belirlenecek. Spor Toto 2. Lig ve 3. Lig fikstür çekimi ise grupların belirlenmesinin ardından önümüzdeki günlerde açıklanacak bir tarihte yapılacak.

 KOCAELİ, AYNI GRUPTA YER ALABİLİR
3. Lig’de Darıca Gençler Birliği ile birlikte ilimizden Gölcükspor ve Derincespor’un da bu kura sonunda aynı grupta yer alma ihtimalleri bulunuyor. Sakaryaspor da geçtiğimiz sezon gibi Kocaeli takımları ile aynı bölge takımı sayılması halinde iki ekibimiz aynı grupta mücadele etme ihtimali bulunuyor. 2. Lig’de yer alan Kocaeli Birlikspor’un da aynı tarihlerde grup ve fikstür çekimi yapılacak. 
 
3 GRUPTA 57 TAKIM
Yeni sezonda 2. Lig’den düşen, Bölgesel Amatör Lig’den çıkan ve mevcut takımlarla birlikte Spor Toto 3. Lig’de 57 takım mücadele edecek. Takımlar bir değişiklik olmazsa muhtemelen geçmiş yıllarda olduğu gibi 19’arlı 3 gruba ayrılacak. Geçen sezon 1’inci Grup’ta mücadele eden Darıca Gençlerlirbirliği, 2.Grupta iyi bir sezon geçiren Gölcükspor ve kötü bir sezon yaşayan Derincespor A.Ş yeni sezonda hangi grupta yer alacağı ve rakiplerinin kimler olacağı merakla bekliyor.
 
MEVCUT TAKIMLAR
Darıca Gençlerbirliği, Gölcükspor, Zonguldak Kömürspor, Çorum BLD, Bursa Nilüfer, Tire 1922, Kızılcabölük, Adliye, Niğde, Çatalca, Batman Petrol, Manavgat, Kırıkhan, Gaziosmanpaşa, Yeni Diyarbakır, Denizli BBŞ, Kemer Tekirova, Maltepe, Derince, Dardanel, Sancaktepe BSK, Yeşil Bursa, Arsin, Payas Belediye 1975, Çine Madran, Erzincan Refahiye, Sakarya, BB Erzurum, Silivri, Kahramanmaraş B.Ş.BLD, Beylerbeyi, Sandıklı, Orhangazi, Erzin Belediye, Van B.Ş.BLD, Bayburt Grup Özel İdare, Etimesgut Belediye, Ayvalıkgücü Belediye ve Bergama Belediye yer alıyor.
 
YENİ TAKIMLAR 
Geçen yıl 2.Lig’den bir alt lig olan 3.Lige düşen Körfez İskenderunspor, Turgutluspor, Ofspor, Tavşanlı Linyitspor, Gölbaşıspor, Düzyurtspor ve Altay yeni sezonda 3.Lig’de temsilcilerimizi muhtemel rakipleri olacak. Geçen sezonda Bölgesel Amatör Lig’de şampiyon olan Cizrespor, Yomraspor, Dersimspor, Kozan Belediyespor, Kastamonuspor 1966, Zara Belediyespor, Bodrum Belediyesi Bodrumspor, Manisa BŞB, Sultanbeyli, Düzcespor ve Tekirdağspor’da yeni sezonda Spor Toto 3.Lig’de zorlu gruplarda mücadele verecek.

 

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Gölge Gazetesi, Kocaeli Haber, Gebze Haber, Darıca Haber, Dilovası Haber, Çayırova Haber, Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑