parkinnn

Güncel

DARICA YENİLENİYOR!

Darıca Belediyesi ilçe genelinde sürdürdüğü asfalt ,yama,parke taşı döşeme ve kaldırım çalışmalarına hız verdi.Şehrin değişik mahallelerinde süren çalışmalar sonucu Darıca adeta şantiye alanına döndü. Çalışmaların aralı

14 Ağustos 2015 Saat: 14:57
DARICA YENİLENİYOR!
DARICA YENİLENİYOR!

Değişik mahallelerde devam eden asfalt ,yama,parke taşı döşeme ve kaldırım çalışmalarıyla şehir adeta yeniden imar edilirken, özellikle Bayramoğlu , Emek ve Piri Reis mahalllerinde yoğunlaşan çalışmalarla bu mahallelerin çehresi değişiyor. Bayramoğlu Mahallesinde yaklaşık iki hafta önce başlayan çalışmalarda parke taşı döşeme işine devam edilirken, kış aylarında da sürecek olan çalışmalarla ada içi tamamen parke taşlarıyla yenilerek, Bayramoğlu’ndaki altyapı ve üstyapı sorunu kökten çözüme kavuşturulmuş olacak.

 

Diğer yandan Emek ve Piri Reis mahallelerinde ise asfalt ve kaldırım çalışmaları ara vermeden devam ediyor.Asfalt serim işleminin yaz ayları sonuna kadar tamamlanacağını ifade eden yetkililer , gerek görülen yerlerde ise yıl boyunca yama çalışmalarının süreceğini söylediler.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Gölge Gazetesi, Kocaeli Haber, Gebze Haber, Darıca Haber, Dilovası Haber, Çayırova Haber, Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑