parkinnn

Güncel

DARICA ZAFER BAYRAMI NI KUTLADI

DARICA ZAFER BAYRAMI NI KUTLADI                        GÖLGE-  30 Ağustos Zafer Bayramı tüm yurtta olduğu gibi Darıcada da değişik etkinliklerle kutlandı. Darıca Cumhuriyet Meydanı’nda saat 10:00 da başlayan kutlama töre

30 Ağustos 2014 Saat: 12:13
DARICA ZAFER BAYRAMI NI KUTLADI
DARICA ZAFER BAYRAMI NI KUTLADI

DARICA ZAFER BAYRAMI NI KUTLADI

           

           GÖLGE-  30 Ağustos Zafer Bayramı tüm yurtta olduğu gibi Darıca'da da değişik etkinliklerle kutlandı. Darıca Cumhuriyet Meydanı’nda saat 10:00 da başlayan kutlama törenine Darıca Kaymakamı Ahmet Karaaslan,Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak ,Darıca Kışla Komutanı Binbaşı Erhan Yeşil,siyasi partilerin ilçe başkan ve yönetimleri , kamu kurum ve kuruluşları , sivil toplum örgüt temsilcileri ve vatandaşlar katıldı.

 

            30 Ağustos Zafer Bayramı etkinlikleri Atatürk Anıtına çelenklerin konulması ile başladı. Tören bir dakikalık saygı duruşunun ardından İstiklal Marşı'nın okunması  ve bayrağımızın göklere çekilmesi ile devam etti. Günün anlam ve önemini belirten konuşma ve okunan şiirlerle Cumhuriyet Meydanı’ndaki tören sona ererken,Darıca Kaymakamlığı’nda protokol üyelerinin tebrikleri kabul etmesi  ve verilen kokteyl  ile Zafer Bayramı etkinlikleri sona erdi.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Gölge Gazetesi, Kocaeli Haber, Gebze Haber, Darıca Haber, Dilovası Haber, Çayırova Haber, Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑