parkinnn

Güncel

Darıca'da bomba alarmı!

İhbarı değerlendiren emniyet ekipleri olması muhtemel olayı gerçekleşmeden durdurdu.

11 Ağustos 2015 Saat: 15:09
Darıca'da bomba alarmı!
Darıca'da bomba alarmı!

Darıca Emniyeti ve Gebze Emniyeti bir başarıya daha imza attı. Olay İstanbul Ümraniye’den taksiye binen Şemdin K. Ve Hamdullah K. adındaki iki kardeşin konuşmalarına şahit olan taksi şöförü T.T.’nin arkadaşlarına mesaj çekmesiyle başladı. Şahısların konuşmalarında Darıca’yla ilgili bir yerleri patlatacağını söylemesi üzerine arkadaşlarına haber veren taksi sürücüsü T.T. isimli kişi bombalı saldırıyı engellemese de adam yaralama suçundan aranan bir vatandaşın yakalanmasına yardımcı oldu. Alınan ihbar üzerine harekete geçen İstanbul Emniyet Müdürlüğü, bölgemizde bulunan ilçe Emniyet Müdürlüklerine verilen ihbarı değerlendirmek üzere haber vermesine karşın, ilçe müdürlüklerimizde önlemler aldı.


Darıca ve Gebze Emniyet Müdürlükleri ortak çalışmalar yaparak yollarda kontrollü geçişler sağlamasının ardından bahsedilen aracın Darıca istikametine girdiğini gören ekipler aracı takip etti. Araçtakilerin şüphelenip hem taksiciye hem de çevreye zarar vermesini önlemek adına sivil polislerin görev aldığı operasyonda araç Osmangazi Mahallesinde durduruldu ve aracın içinde bulunan iki şüpheli şahıs yakalandı.


Şahıslarada ve araçlarda gerekli aramalar yapıldıktan sonra şüpheli durum tespit edemeyen polisler şahısları incelemek üzere ticari taksi sürücüsüyle beraber Emniyete götürdüler. Burada yapılan incelemeler sonucunda Şemdin K. isimli şahsın alkollü olduğu ve alkolün etkisiyle bu tarz konuşmalar gerçekleştirdiği ortaya çıkmasına nazaran mahkemeye çıkartılan şahıs tutuklandı. Mahkeme tarafından ‘adam yaralama’ suçundan aranan Şemdin K. kesinleşmiş olan 4 aylık cezasını çekmek üzere cezaevine gönderildi.
Araçta yakalanan diğer şüpheli olan ve Şemdin K.’nın abisi olan Hamdullah K. ise yapılan incelemeler sonucunda bir şey bulunamamasının ardından serbest bırakıldı. Şemdin K.’nın yapılan araştırmaların ardından Darıca’da ikamet ettiği öğrenildi.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Gölge Gazetesi, Kocaeli Haber, Gebze Haber, Darıca Haber, Dilovası Haber, Çayırova Haber, Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑