parkinnn

Güncel

Darıca'da maganda kurşunu!

Darıca’da evinin terasından asker uğurlama konvoyunu izleyen 15 yaşındaki Alperen Yaylak, açılan ateş sonucu yaralandı.

11 Ağustos 2015 Saat: 10:57
Darıca'da maganda kurşunu!
Darıca'da maganda kurşunu!

Darıca Pirireis Mahallesi Bağdat Caddesi A Blok No:18 üzerindeki binanın teras kısmından asker uğurlamak için oluşturulan konvoyu izleyen 15 yaşındaki Alperen Yaylak, bir anda ağzında bir acı hissetti.

Ağız kısmından kanlar geldiğini fark eden Alperen Yaylak vurulduğunu anladı ve hemen ailesinin müdahalesiyle geç olmadan hastaneye yetiştirildi. Şans eseri ölümden dönen 15 yaşındaki çocuğun ailesi tabanca ile havaya ateş açan magandaların bulunması için polis merkezine giderek şikayetçi oldu.

MAGANDA KURŞUNU İSABET ETTİ

Alperen Yaylak’ın babası Muharrem Yaylak olayla ilgili şunları söyledi,
“4 Ağustos 2015 Salı günü oğlum Alperen Yaylak evimizin teras katından asker uğurlama konvoyunu izlerken bir araçtan tabanca ile açılan ateş sonucu yaralandı. Tabancadan çıkan mermi oğlumun dudağının alt kısmından girerek kulağının yanından çıktı.

Kanlar içinde kalan oğlumu önce Gebze’de özel bir hastane daha sonra ise Pendik’teki Marmara Üniversitesi Hastanesi’ne kendi olanaklarımla götürdüm. Ardından hastanede ameliyata alınan oğlumun 5 dişinin kırıldığı ve kırıkların dil ve ağız içinde tahribat yaptığı ortaya çıktı. 6 günlük tedavinin ardından taburcu oldu” dedi.

ATEŞ EDEN KİŞİ MUTLAKA BULUNMALI

Havaya ateş açarak oğlunun yaralanmasına neden olanlar hakkında Darıca Emniyet Müdürlüğü’nde şikâyetçi olan Muharrem Yaylak, “Darıca’da oturduğum eve 1,5 ay kadar önce taşındım. Olaydan önce cumartesi ve pazar günü evimizin karşısındaki üç katlı binanın bahçesinde davullu zurnalı asker eğlencesi vardı.

Zaten o gece silahla havaya ateş ettiler. Olayın olduğu günde asker konvoyunda 6-7 kez ateş açıldığını duydum. Asker uğurlaması sırasında araçlar ve araçların içindekilerin kim olduğu araştırılınca ortaya çıkacak. Oğlum şans eseri ve büyük bir mucize sonucu ölümden döndü.

Ancak ölebilir ve bize büyük acılar yaşatabilirdi. Bundan dolayı silahla havaya gelişi güzel ateş açan ve insanların canına kast eden bu şahısların adalet önüne çıkarılmasını bekliyoruz” diye konuştu.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Gölge Gazetesi, Kocaeli Haber, Gebze Haber, Darıca Haber, Dilovası Haber, Çayırova Haber, Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑