parkinnn

Güncel

Darıca'da Yer-Gök , Karabacak

GÖLGE- Yerel seçimlere 22 gün kala adayların propaganda çalışmaları tam gaz devam ediyor. Bir çok aday  halen ev toplantıları düzenlerken  , AKP’nin Darıca Belediye Başkan Adayı ve  Belediye Başkanı Şükrü Karabacak , ilçede ev to

8 Mart 2014 Saat: 19:56
Darıca'da Yer-Gök , Karabacak
Darıca'da Yer-Gök , Karabacak

GÖLGE- Yerel seçimlere 22 gün kala adayların propaganda çalışmaları tam gaz devam ediyor. Bir çok aday  halen ev toplantıları düzenlerken  , AKP’nin Darıca Belediye Başkan Adayı ve  Belediye Başkanı Şükrü Karabacak , ilçede ev toplantılarını bitirerek saha çalışmasına ağırlık verdi.

BİR DÖNEM DAHA YETKİ

Darıca’nın hemen her sokağında Karabacak rüzgarı kendini hissettirirken,  bazı vatandaşlar Karabacak’a destek amacıyla evlerinin balkon ve pencerelerine AKP ve Karabacak posterleri asıyor. Darıca’da iki dönemdir  Belediye Başkanlığı yapan, 30 Mart için ise  Başbakan Erdoğan tarafından yeniden aday gösterilen Şükrü Karabacak’a seçimlerin kesin galibi gözüyle bakan Darıcalılar, ‘’Karabacak’a bir dönem daha yetki vereceğiz’’ görüşünde birleşiyorlar.

DARICALILAR VEFA BORCUNU ÖDEYECEK

Darıcalılar ,  ‘’ On yıldır ilçemizde meydana gelen değişikler ve büyüme ortada. Her kesim Karabacak’a destek veriyor. Bizler ilçemizin büyümesini ve yaşanabilir bir kent olmasını istiyoruz. Particilik yapmayacağız. Karabacak aradığımız ve beklediğimiz hizmetleri  on yıldır veridi.  Çok daha büyük projeleri olduğunu biliyoruz.  Dere geçerken at değişilmez. O yüzden desteğimiz yine Şükrü Karabacak’tan yana olacaktır. Zaten ilçemizin mimarı da Karabacaktır. 30 Mart’ta Darıcalılar olarak Karabacak’a olan vefa borcumuzu ona oy vererek göstereceğiz.’’ şeklinde konuşuyorlar.

HER YER KARABACAK

Diğer yandan Darıca’nın hemen her caddesi ve sokağının  Karabacak ve Başbakan Erdoğan posterleriyle süslenmesi , AKP dışındaki siyasi partileri endişelendiriyor. Vatandaşların ‘’Yer- Gök Karabacak’’ benzetmesi yaptığı propagandayla ilgili olarak, ‘’ Darıca’nın dört bir yanı Karabacak sevgisini yansıtıyor.  Neredeyse Yer-Gök Karabacak oldu. Bu çalışma Darıcalıların Karabacak sevgisi ve desteğidir. 30 Mart akşamı Karabacak’ın ustalık döneminin başlangıcına ortak olacağız. Kazanan Şükrü Karabacak olacak. Darıcalılar bu konuda hemfikirdirler ve Karabacak’ı yeniden görevde görmek istiyorlar. Çünkü Darıca'da her evde Karabacak katkısı var. Herkesin iyi ve kötü gününde, acısında ve mutluluğunda Karabacak'ın duygusu  var. Sanatta kültürde, eğitimde sporda, ulaşımdan kentleşmeye Karabacak hizmetleri var. ’’  diyorlar.

 

 

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Gölge Gazetesi, Kocaeli Haber, Gebze Haber, Darıca Haber, Dilovası Haber, Çayırova Haber, Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑