Ana Manşet Reklam

Eğitim

Darıcalı öğrenciler için ücretsiz deneme sınavı

‘Öğrenci dostu belediye’ uygulamalarıyla gençlerin her zaman yanında olan Darıca Belediyesi, üniversite adayı gençler için TYT deneme sınavı düzenledi.

11 Mayıs 2023 Saat: 16:47
Darıcalı öğrenciler için ücretsiz deneme sınavı
Darıcalı öğrenciler için ücretsiz deneme sınavı

 İlçe genelindeki bütün liselerdeki 12. öğrencilerinin girdiği deneme sınavı ile Darıcalı gençler, hem deneyim kazandı hem de bilgilerini ölçme imkânı yakaladı.

Üniversiteye hazırlanan gençlerin her zaman yanında ve en büyük destekçisi olan Darıca Belediyesi, ücretsiz hazırlık kurslarıyla gençlere eğitim hayatlarında yol arkadaşı oluyor. Ücretsiz hazırlık kurslarındaki öğrencilere her türlü desteği veren darıca Belediyesi, örnek bir uygulamayla ilçe genelindeki bütün lise son sınıfı öğrencileri için ücretsiz deneme sınavı gerçekleştirdi. Darıca İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ile işbirliğinde düzenlenen deneme sınavı ile gençler seviyelerini ölçme imkânı yakaladı. Gerçek üniversite sınavı şartlarında gerçekleşen sınavda ter döken öğrenciler, kendilerine deneyimi kazandıran sınavdan memnun olduklarını dile getirdi.

BAŞKAN BIYIK GENÇLERE BAŞARI DİLEDİ

Gençlerin her zaman yanında olan Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık da deneme sınavına giren öğrencileri sınav öncesi ziyaret ederek başarılar diledi. Gençlerin eğitim hayatları boyunca her zaman en büyük destekçileri olacaklarını kaydeden Başkan Muzaffer Bıyık, “Darıca Belediyesi olarak eğitimi çok önemsiyoruz. Belediye başkanı ve bir abiniz olarak gençlerin eğitim hayatlarında her zaman yanında olmaya özen göstereceğiz. Üniversite sınavlarına hazırlanan gençlerimize yönelik ücretsiz hazırlık kurslarımızla onlara yol arkadaşlığı yapıyoruz. Ücretsiz deneme sınavıyla da kendilerini ölçmelerine katkıda bulunuyoruz. Bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da en büyük destekçiniz olmayı sürdüreceğiz. Sınava girecek bütün genç kardeşlerime başarılar diliyorum. İnşallah hedeflediğiniz üniversiteleri kazanırsınız” dedi.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Gölge Gazetesi, Kocaeli Haber, Gebze Haber, Darıca Haber, Dilovası Haber, Çayırova Haber, Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑