parkinnn

Siyaset

Darıcalılar Haydi Pazara

Darıca’da Bağlarbaşı Mahalle sakinlerinin dört gözle beklediği Pazartesi Pazarı yapılan açılış töreniyle resmen hizmete girdi.

17 Mart 2014 Saat: 17:48
Darıcalılar Haydi Pazara
Darıcalılar Haydi Pazara

Bağlarbaşı Mahallesi'nde pazartesi pazarı olarak hizmet verecek olan semt pazarının açılışı öncesinde Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak, Eşi Teslime Karabacak, Kocaeli Ak Parti İl Başkan yardımcısı Metin Gökçe, meclis üyeleri ve adayları, Ak Parti Darıca İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri, belediye çalışanları ve vatandaşların katıldığı kortej Mehteran Ekibi eşliğinde Sokullu Caddesi'ndeki pazarın kurulduğu alana geldiler.Mehteran Takımı’nın verdiği mini konserin ardından  Gebze Pazarcılar Odası Başkanı Ziyaettin Erattır bir konuşma yaptı.

93 ADET TEZGAH OLACAK

Erattır yaptığı konuşmada,öncelikle pazarın kurulmasında büyük çabaları olan Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak’a teşekkür ederek "Biz her zaman pazarın içinde olmayabiliriz. Ancak sizler her zaman pazarcı esnafı ile bire bir ilişki içinde olacaksınız. Esnafın  size olan davranış ve tavırları ile ilgili memnuniyetinizi ve rahatsız olduğınuz konuları odamıza yada Darıca Belediye Başkanlığımıza bildirebilirsiniz.Pazarımızda yiyecekten giyime her türlü ihtiyaçlarınızı karşılayacağınız 93 adet tezgahımız sizlere hizmet verecektir.Hayırlı uğurlu olsun."dedi.

SÖZÜMÜZ SÖZDE KALMADI

Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak ise , Bağlarbaşı Mahalle sakinlerinin sabırsızlıkla beklediği pazartesi pazarını hayata geçirmiş  olmalarının  mutluluğunu yaşadığını ifade ederek,” Yıllardır ilçenin merkezinde perşembe günleri kurulan semt pazarı ilçenin her geçen gün büyümesi nedeniyle yeterli gelmemeye başlamış, vatandaşlarımızda yeni bir pazarın kurulması için tarafımıza başvuruda bulunmuşlardı. Eylül 2013 tarihindeki belediye meclisinde de yeni Pazar yerinin Bağlarbaşı Mahallesi Sokullu Caddesi üzerinde kurulması kararını alarak, Pazartesi Pazarı tahsisi için pazarcı esnafımıza duyurularda bulunduk. Kuralar çekildi ve bugün halkımıza verdiğimiz sözü yerine getirdiğimiz için mutluyuz. Sözümüz sözde kalmadı. İlçemize hayırlı olsun.Önümüzdeki dönemde de hep birlikte güzel projeleri hayata geçireceğiz.”diyerek konuşmasını tamamladı.

BAYANLARA PAZAR FİLESİ

Başkan Karabacak ve beraberindekiler açılış kurdelasının kesilmesinin ardından bayanlara Pazar filesi dağıtarak hep birlikte pazarı dolaştılar.Vatandaşlarla ve Pazar esnafıyla sohbet eden Başkan Karabacak’a mahalle halkı teşekkür ederek pazarın açılışından duydukları memnuniyeti dile getirdiler.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Gölge Gazetesi, Kocaeli Haber, Gebze Haber, Darıca Haber, Dilovası Haber, Çayırova Haber, Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑