parkinnn

Güncel

DARICALILAR TURGAY BAŞYAYLA İLE COŞTU

GÖLGE- Türk Halk Müziği’nin sevilen seslerinden Turgay Başyayla 8.Şehirler ve Kültürler Kaynaşması programı çerçevesinde Darıcalılarla buluşurken, Başyayla hayranları adeta sahile akın etti. TRT AVAZ BÖLGEMİZİ TANITIYOR Ülkemizi

17 Ağustos 2014 Saat: 17:08
DARICALILAR TURGAY BAŞYAYLA İLE COŞTU
DARICALILAR TURGAY BAŞYAYLA İLE COŞTU

GÖLGE- Türk Halk Müziği’nin sevilen seslerinden Turgay Başyayla 8.Şehirler ve Kültürler Kaynaşması programı çerçevesinde Darıcalılarla buluşurken, Başyayla hayranları adeta sahile akın etti.

TRT AVAZ BÖLGEMİZİ TANITIYOR

Ülkemizin değişik yörelerine ait türkülerle tanınan ve çıkardığı 7 albümle müzik piyasasında haklı bir üne sahip olan Başyayla , aldığı ödüllerle de adından sıkça söz ettirdi. 2008 yılında Kral Tv Müzik ödüllerinde yılın en iyi Türk Halk Müziği sanatçısı ödülünü alan Turgay Başyayla , 2010 yılında Unesco tarafından çağdaş Evliya Çelebi seçildi. 2014 ocak ayında "YEDİ" isimli 7. albümünü çıkaran sanatçı her bölgeden bir esere yer vererek önemli çalışmaya imza attı.Türkülerin yanı sıra folklör gösterileriyle de geceye damga vuran Başyayla, Darıca’da bulunmaktan dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirirken, kendisini Darıcalı hayranlarıyla buluşturan Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak’a da teşekkür etti.

TRT Avaz tarafından canlı yayınlanan programda kısa bir selamlama konuşması yapan Başkan Karabacak, TRT Avaz’dan canlı yayınlanan programın bölgenin tanıtımına büyük katkı sağladığını ifade ederek, Darıca halkının ülkemizin önemli sanatçılarıyla buluşturmaktan duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

BİLGİ EVLERİ KOROSU GECEYE RENK KATTI

Programda Başyayla’nın yanısıra TRT Türk Halk Müziği sanatçıları da sahne alırken, Darıca Belediyesi Bilgi Evleri’nde eğitim gören öğrencilerden oluşan  Bilgi Evleri Korosu’da seslendirdiği parçalarla geceye renk kattı.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Gölge Gazetesi, Kocaeli Haber, Gebze Haber, Darıca Haber, Dilovası Haber, Çayırova Haber, Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑