parkinnn

Güncel

Darıca'nın en çok satan gayrimenkulcusü Serhat Öztürk , BAŞARISININ SIRRINI ANLATTI

Darıca'nın en çok satan gayrimenkulcusü Serhat Öztürk , tabelasıyla da dikkat çekiyor.

4 Mart 2020 Saat: 16:02
gölge gazetesi , gölge dergi , gebze güncel haberler, serhat öztürk , darıca, bir gün, öztürk gayrimenkul , son dakika , uzman gayrimenkulcü serhat öztürk , emlak, al sat
Darıca'nın en çok satan gayrimenkulcusü Serhat Öztürk , BAŞARISININ SIRRINI ANLATTI

Darıca'nın en çok satan Gayrimenkul Uzmanı Serhat Öztürk , ''Bir günde sattım'' tabelasıyla da dikkat çekiyor.

Darıca bölgesinde  altı yıldır hizmet veren Öztürk Gayrimenkul'ün sahibi Serhat Öztürk, çalışmalarıyla dikkat çekerken, bir gün içinde gerçekleştirdiği satışlarla da ilgi görüyor.Pazarlamasını üstlendiği gayrimenkulün üzerine asttığı ''Bir günde satttım''  tabelasıyla dikkat çeken ve en çok konuşulan Gayrimenkul Uzmanı Serhat Öztürk , '' İşimizi seviyorum, alıcıya da satıcıya da çok saygı duyuyorum. Günümüzün ekonomik şartlarını biliyor ve real analizler yapabiliyorum. Edindiğimiz tecrübenin üzerine , sağladığımız güven duygusunu da ekleyince , işimizde başarılı oluyoruz. '' diyor.

BAŞARILIYIZ, TERCİH EDİLİYORUZ

Bölgemizin en genç gayrimenkulcüsü ünvanınıda elinde bulunduran Serhat Öztürk,   ''İnsanın önce kendisine  saygısı olmalı. İşine ve kendisine saygısı olmayan insan  işinde başarılı olamaz. O yüzden temiz olmak, şık giyinmek gerekiyor ve bu müşteriye de saygıdır. '' şeklinde konuşurken, ''Gayrimenkulcülük aslında babadan gelen bir meslek , bayrağı devir aldığımdan bugüne ''en iyi nasıl yaparım'' arayışıyla çıtamızı yükselttik. Şu an bulunduğumuz ofisimizi büyütmenin hazırlığındayız, Dört danışman arkadaşımla müşterilerimize hizmet veriyoruz. Almak, satmak, kiraya vermek isteyenler bizi başarımızdan dolayı tercih ediyor. '' şeklinde konuşuyor.

DÜRÜSTLÜK ÇOK ÖNEMLİ

 Emlak sektöründe iyi koku almak gerektiğine işaret eden Serhat Öztürk , '' Üstlendiğiniz bir projenin getirisini, götürüsünü iyi bilmeniz gerekiyor. Hedef süre  çok önemli. Şu sürede burayı pazarlarım diye düşünmek gerekiyor. Aksi halde müşteri hayal kırıklığına uğrar. Müşteri aradığını bulamazsa güven kaybı olur. Bizim işte en önemli kriter dürüst olmaktır.  Öztürk Gayrimenkul'ün başarısının  temelinde dürüstlük ve güven yatıyor. ''Bir günde satmamızın'' bir sebebi de budur. '' sözleriyle de başarılı olmasının sırrını açıklıyor.

İNŞAAT SEKTÖRÜ CANLANIR

'' İnşaat sektörü bir ülkenin ekonomik lokomotifidir. Canlılık , hareketlik başlar.Faiz oranları düşürüldü, bunlar iyi gelişmelerdir. '' şeklinde değerlendirme yapan  Kocaeli Üniversitesi İşletme Bölümü mezunu ,  Profesyönel Gayrimenkul Uzmanı  Serhat Öztürk, almak-satmak ve kiraya vermek isteyen müşterilere  önerilerde  bulundu.

Öztürk , ''Çalışacakları emlak firmasını iyi tanımalılar. Çantacılardan uzak durmalılar. Kesinlikle belgesi olan gayrimenkul danışmanını tercih etmeliler. '' diyor.

 

 

 

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Gölge Gazetesi, Kocaeli Haber, Gebze Haber, Darıca Haber, Dilovası Haber, Çayırova Haber, Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑