parkinnn

Güncel

DDC Başkanı Öztürk'ten, anlamlı bayram mesajı

DDC Grup Yönetim Kurulu Başkanı Muhammet Öztürk; bayramların insanları birbirine yakınlaştıran, kucaklaştıran ve toplumsal barışı pekiştiren çok anlamlı günler olduğunu söyledi.

9 Nisan 2024 Saat: 13:52
DDC Başkanı Öztürkten, anlamlı bayram mesajı
DDC Başkanı Öztürk'ten, anlamlı bayram mesajı

SORUMLULUĞUMUZU YERİNE GETİRDİK
Ramazan Bayramı nedeniyle kutlama mesajı yayınlayan sanayici Muhammet Öztürk, bayram günlerinin iyi değerlendirilmesi gerektiğine vurgu yaparken, '' Ramazan ayını eda ettik. Sofralarımızı paylaştık, dostluklarımızı perçinleştirdik. DDC olarak üstlendiğimiz sorumluluk bilinciyle, bölgemize ve ülkemize ekonomik katkılar sunarken, yeni yatırımlarla da istihdamı artırma gayretinde olduk. '' dedi.
İSRAİL YÖNETİMİNİ KINIYORUM
DDC Reklam, DDC Lojstik, DDC Makine, DDC Enerji ve HM Dış Ticaret'den oluşan DDC Grup Yönetim Kurulu Başkanı Muhammet Öztürk, dargınların barıştığı, dayanışma duygularının yoğunlaştığı, birlik ve beraberliğin pekiştiği bu bayramda, tüm Müslümanların birbirini sevgiyle kucaklaması gerektiği ifade ederek , duygularını şu şekilde dile getirdi ; '' Allah-ü Teâlâ’dan, aylardır İsrail'in bombardımanı altındaki Filistin'de akan kanın durması ve yaşanan olayların son bulmasını temenni ediyorum. Bu vahim olaylarda, kadın ve çocuklar en çok etkilenen kesim oldu. İsrail yönetimini şiddetle kınıyorum. Tüm İslam ülkelerinde yaşanan karışıklıkların sona ermesi diliyorum.''
BAYRAM MUTLULUĞUNU YAŞIYORUZ
Başkan Öztürk, mesajında ayrıca şu ifadelere yer verdi: "Ramazan ayının barış, kardeşlik ve bereket iklimini tüm benliğimizle idrak etmenin huzuruyla , mübarek bir bayram gününe daha kavuşmanın büyük mutluluğunu yaşıyoruz. İçerisinde sayısız güzellikleri barındıran bayramlar, milli ve dini duyguların, inançların, örf ve adetlerin fazlasıyla uygulanıp sergilendiği ve toplumda millet olma şuurunun şekillendiği, toplumsal hayatın vazgeçilmez bir unsurudur. Toplumsal yapımızı güçlendiren bayramların getirdiği barış, huzur, kardeşlik ortamının değerini iyi bilmeli ve bu anlamlı günleri ruhuna uygun şekilde değerlendirmeliyiz.''
BARIŞ VE HUZUR DİLİYORUM
Açıklamasında DDC Grup'un sanayi yatırımınada değinen iş insanaı Muhammet Öztürk , ''Nasip olursa İMES OSB'de , bayram sonrası DDC Makine fabrikamız üretime başlayacak. İhracat ağırlıklı imalatımız ülkemize döviz girdisine katkı sunacak. İş istahdamı yaratmış olacağız. Bu düşüncelerle bütün İslam âleminin mübarek Ramazan Bayramı'nı kutluyor, insanlık için barış, huzur ve refaha vesile olmasını diliyorum." dedi.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Gölge Gazetesi, Kocaeli Haber, Gebze Haber, Darıca Haber, Dilovası Haber, Çayırova Haber, Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑