uuy

Güncel

DDC Grup yönetimi, Başkan Ömeroğlu'nu kutladı

Dilovası İMES OSB'de bulunan DDC Makina yönetimi, Dilovası Belediye Başkanı Ramazan Ömeroğlu 'nu ziyaret etti.

22 Mayıs 2024 Saat: 20:41
DDC Grup yönetimi, Başkan Ömeroğlunu kutladı
DDC Grup yönetimi, Başkan Ömeroğlu'nu kutladı

DDC Grup ve DDC Makina Yönetim Kurulu Başkanı Muhammet Öztürk , beraberinde yönetim kurulu üyeleriyle birlikte , Belediye Başkanı Ramazan Ömeroğlu'na 'hayırlı olsun' ziyareti gerçekleştirdi.
DİLOVASI İLE ÖZDEŞMİŞ BİR İNSAN
31 Mart'ta yapılan yerel idareler seçimlerinde kazanan  Ömeroğlu'nu tebrik eden DDC Grup YK Başkanı Öztürk, Ömeroğlu'nun ilçeye taze bir kan olduğuna dikkat çekerek , '' Sizi çok uzun zamandır tanıyoruz. Seçmen teveccühünü sizden yana kullandı. Tebrik ediyoruz, hayırlı olsun. Dilovası ile özdeşmiş bir insanın , nefes aldığı ilçeye şehremin olması isabetli bir karar oldu. Biz DDC Grup olarak , Dilovası'na istihdam kazandırıyoruz. Bölgemize ve ülkemize katma değer katıyoruz. Dilovası'nın sorunlarının çözümünde üzerimize düşecek olan her türlü paydaşlığa hazırız. '' dedi.
PROJELERİ HAYATA GEÇİRECEĞİZ
DDC Grup'un tebrik ziyaretinde yakın ilgi gösteren Dilovası Belediye Başkanı Ramazan Ömeroğlu ise, ilçenin daha fazla gelişip kalkınmasında önemli projeleri olduğunu anlatarak, '' Vakit kaybetmeden projeleri hayata geçireceğiz. Sanayi kuruluşlaımıza çok değer veriyoruz. DDC Makina'nın ilçemiz sınırlarında olmasında da memnuniyet duyuyoruz. Siyasetçi, sanayici hepimiz Dilovası'na hizmet etmeliyiz. '' şeklinde konuştu.
DDC Grup ve DDC Makina heyetinin Ömeroğlu'na yaptıkları ziyarette; DDC Başkan Yardımcısı Eyüp Şahin, DDC Genel Müdürü Hatice Öztürk, DDC Satış Müdürü Akın Ertekin ve Hayrullah Demiray'da hazır bulundu.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Gölge Gazetesi, Kocaeli Haber, Gebze Haber, Darıca Haber, Dilovası Haber, Çayırova Haber, Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑