parkinnn

Güncel

DDC Makine , İMES'te fabrika kuruyor

Sanayici Muhammet Öztürk dostlarını iftarda buluşturdu, 250 kişiyle oruç açtı

30 Mart 2024 Saat: 13:45
DDC Makine , İMESte fabrika kuruyor
DDC Makine , İMES'te fabrika kuruyor

Farklı sektörlerdeki başarısını DDC makine ile sanayi alanına’da taşıyan DDC Grup Türk ekonomisine bölgemizden katkı sunan Muhammet Öztürk ve Eşi Hatice Öztürk , 5 . geleneksel iftar proğramınında dostlarını ağırladı.
DDC Grup Yönetim Kurulu Başkanı Muhammet Öztürk ve eşi Hatice Öztürk, beşincisini düzenledikleri iftar davetinde 250 misafiri ağırladı. Gebze Holiday in Hotel'de gerçekleşen iftara ; şirket çalışanları ve aileleri ile Öztürk çiftinin aile dostları katıldı. İftara siyasiler de büyük ilgi gösterdiler.
DDC MAKİNE AÇILIŞA HAZIRLANIYOR
Öztürk çiftinin misafirleri kapıda karşıladığı davette, grup adına selamlama konuşması yapan DDC Grup hukuk müşaviri Av. Cansu Kemer, DDC'nin yeni yatırımlarından bilgiler verirken , ihracat ağırlıklı üretime başlayacak olan DDC Makine fabrikasının önümüzdeki günler açılışının yapılacağını açıkladı. Kemer, '' Bir çok değişik sektörde yatırımları ve operasyonları bulunan DDC Grup, bölgemizin önemli mihenk taşlarından birisidir. Ülkemize katma değer kazandırmayı, istihdam yaratmayı ilke edinen DDC Grup'un geleneksel iftarına katılımınızdan dolayı , DDC ailesi adına hepinize teşekkür ediyorum. '' dedi.
KATILIM YOĞUNDU, SİYASİLERDE VARDI
İftar davetine ; CHP Kocaeli Milletvekili Nail Çiler, CHP Gebze İlçe Başkanı Gökhan Orhan, İYİ Parti Çayırova Belediye Başkan adayı Şevki Demirci, Çayırova Kurucu Belediye Başkanı Timur Koç, Gelecek Partisi Kocaeli İl Başkanı Hasan Arabacı, MHP Çayırova önceki İlçe Başkanı Fatih Kartal, Ak Parti Tuzla Belediye Meclis Üyesi Adayı Abdullah Yaşar, İYİ Parti Gebze Belediyesi Meclis Üyesi Adayı Kadir İkinci, Sinop'tan özellikle iftar daveti için gelen iş insanı Murza Kaya , Şahin Kömür Madencilik A.Ş Genel Müdürü Cemal Esirci , Yeksan A.Ş Genel Müdürü Nihat Caner, Türkiye Gazeteciler Federasyonu Genel Başkan Yardımcısı Levent Altun, Gebze Birlik FK Başkanı Şener Yılmaz, Aldil Yapı Kurucusu İzzet Yıldırım 'ın yanı sıra iş, siyaset ve spor dünyasından davetli katıldı. Milletvekili Çiler ile İYİ Parti adayı Şevki Demirci, misafirlerden yoğun ilgi görürken, her ikisi de masaları gezerek davetlilerle selamlaştı.
ÖZTÜRK : SİZLERLE KOCAMAN BİR AİLEYİZ
Bünyesinde DDC Reklam, DDC Lojistik, DDC Enerji, DDC Makine ve HM Dış Ticaret şirketlerini barındıran DDC Grup Yönetim Kurulu Başkanı Muhammet Öztürk, iftar sonrası misafirlerine teşekkür etti.
Öztürk, '' Ramazan ayı bereket ayıdır. Sofralar paylaştıkça bereketlenir. Biz hem soframızı , hem gönlümüzü dostlarımıza açtık. Dostlarımızla beraber çok büyük bir aileyiz. Katılımından dolayı herkese ayrı ayrı teşekkür ediyorum, ayaklarınıza sağlık. '' şeklinde konuştu.
ÇİLER: GURUR DUYUYORUM
Diğer yandan davete katılan Milletvekili Nail Çiler'de iftar sonrasında memnuniyetini dile getirdi. Çiler , '' Muhammet Öztürk kardeşimin iftarında bulunmak bizim içinde onur oldu, Allah kabul etsin. Çok değer verdiğim bir kardeşimdir. İş dünyasındaki başarılarını, yatırımlarını gördükçe gurur duyuyorum. '' dedi.
DEMİRCİ : PROĞRAMIMI BIRAKTIM, GELDİM
İYİ Parti Çayırova Belediye Başkanı Adayı Şevki Demici ise, Öztürk'le olan dostluğunun çok eskilere dayandığını, iş hayatındaki başarılı yatırımlarını duydukça mutlu olduğunu belirtirken, '' Malum , Pazar günü seçim var. Çok yoğun tempoda çalışıyoruz, teveccüh görüyoruz. Buna rağmen Muhamet Öztürk'ün daveti gelince , proğramımı değiştirdim, buraya geldim. '' şeklinde duygularını dile getirdi.
DDC Grup'un geleneksel gelen iftar davetine , grubun iş yaptığı şirket temsilcileri de yoğun ilgi gösterdi.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Gölge Gazetesi, Kocaeli Haber, Gebze Haber, Darıca Haber, Dilovası Haber, Çayırova Haber, Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑