Ana Manşet Reklam

Siyaset

DDC'nin panelinden Çiler'e destek çıktı

''Türkiye Ekonomisinde Gebze'' konulu panelde bir araya gelen iş ve siyaset dünyasının önemli isimleri, 14 Mayıs'ta yapılacak seçimlere yönelik mesajlar verirken, Gebze için yapılması gerekenleri de masaya yatırdı.

5 Mayıs 2023 Saat: 19:17
DDCnin panelinden Çilere destek çıktı
DDC'nin panelinden Çiler'e destek çıktı

Bünyesinde DDC Lojistik, DDC Enerji, DDC İnşaat, DDC Reklam ve DDC Dış Ticaret'i  barındıran ''DDC Grup'' , Gebze'de bir ilki gerçekleştirerek önemli bir panel düzenledi.  İş insanı Muhammet Öztürk'ün yönetim kurulu başkanı olduğu DDC Grup, 150 iş ve siyaset insanını bir araya getirerek, seçimler öncesi beyin sörfü gerçekleştirdi.

İŞ VE SİYASETTEN YOĞUN KATILIM OLDU

Dün akşam saat 19.30'da Happy Inn Gebze Hotel'de gerçekleşen panele;  CHP Kocaeli Milletvekili Adayı Nail Çiler'in yanı sıra, Çayırova Kurucu Belediye Başkanı Timur Koç, önceki   İş-Kur Genel Müdürü Mehmet Nuri Aslan, GENEKDER Başkanı Bahattin Demircan, önceki Gebze MMO Başkanı Sinan Yücel ile Kökenoğlu İnşaat Başkanı Fatih Kartal konuklara Türk ekonomisi ve Gebze'nin ekonomideki yerini anlattılar. 

ÖZTÜRK: İŞ DÜNYASINA KATKILARIMIZ OLACAK

Yoğun ilgi gören kokteyli panel , DDC  Grup Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Hatice Öztürk'ün açılış konuşmasıyla başladı. Sözlerine,  '' Burada bulunan bir çok arkadaşımızla camia olarak sık sık buluşuyor, özel günlerde bir araya geliyoruz.İlk defa aramıza katılan dostlarımıza ve herkese bir kez daha hoş geldiniz diyoruz.'' diyerek başlayan Hatice Öztürk, ''Gebze’de üreten firmaların yöneticileri olarak bir araya gelip fikir alış verişi yapmanın faydasına inanıyoruz.  İş alanlarımızın kesiştiği birlikte yada aynı  çevrede faaliyet gösteren firmaların yöneticileri ,çalışanları olarak iş dışında da bir araya gelmenin hepimize katkısı olacağına inanıyoruz. '' dedi.

DDC Başkan Yardımcısı Hatice Öztürk, bu buluşmaların dostluğu ve işbirliğimini  geliştireceğine inandıklarını belirtirken de , önümüzdeki dönemde de zaman zaman benzeri toplantılarda buluşmayı planladıklarını söyledi. Hatice Öztürk konuşmasını  şöyle tamamladı; ''Bugünkü panelde,konuşmacı konuklarımızın gecemize katkıları sonrasında değerli Nuri Aslan hocamızın ‘Gebze ekonomisi için yeni uluslar arası fırsatlar’ konusunda kısa bir sunumu olacak. Elbette gecemizin onur konuğu olan eski Gebze Ticaret Odası Başkanı Sayın Nail Çiler' den de Gebze ekonomisini ve ardından Gebze için hayallerini anlatacağı bir konuşma bekliyoruz.Umuyoruz ki bu toplantı hepimiz için faydalı ve kıymetli bir toplantı olsun.Katılımınız için DDC Grup adına en içten duygularımızla teşekkür ediyor, saygılarımızı sunuyoruz.''

Ev sahipleri Muhammet Öztürk ve eşi Hatice Öztürk'ün misafirlerle tek tek ilgilendiği sıcak ortamda , yoğun proğramı nedeniyle ilk sözü alan CHP Kocaeli Milletvekili Adayı, eski GTO Başkanı Nail Çiler, oda başkanlığı süresinde Gebze'ye kattıkları katkıları ve iş insanalrına sundukları teknolojik yenilikleri anlatırken siyasi mesajlarda verdi. Konuşmaları sık sık alkışlarla kesilen Nail Çiler, '' Sanayici olmak, esnaf olmak zor. Bize koşan insanlar lazım, geri vites yok.'' dedi.

ÇİLER: AYNAYI DEĞİL KENDİMİZİ DEĞİŞMELİYİZ

Siyasetin başkentinin Ankara, sanayinin başkentinin ise Gebze olduğuna vurgu yapan Nail Çİler,  politikayı bilmediğini ancak bu vatan ve bu bayrak için mücadele ettiğini söylerken de , '' Her sabah kalkıp aynaya baktığımızda kendimizi iyi görmüyorsak, aynayı değil kendimizi  değişmeliyiz.'' sözleriyle 14 Mayıs seçimlerine yönelik mesajlar verdi.

Çiler, ''Kocaeli ve Gebze'de 10 liman var, ekonominin başkentiyiz. Büyükşehirli il olmak zorundayız. Gelin bir olalım. Bu vatan için kardeşçe bu bayrağın altında yaşamayı öğrenemedik. Şimdi bir ve beraber olmak zorundayız. Gebze'miz için ya bir yol açacağız, ya bir yol açacağız. '' dedi. Başka bir proğramı nedeniyle toplantıdan ayrılan Çiler, iş insanı Muhammet Öztürk'üçalışmalarından dolayı kutladı.

TİMUR KOÇ: DEĞİŞİM OLMALI

Türk sinema ve dizi filmlerinin tanınmış aktörü Orhan Kılıç'ın moderetörlüğünü yaptığı panelde Çiler'den sonra mikrofona geçen Çayırova Kurucu Belediye Başkanı Timur Koç ise, kendi başkanlığı dönemiyle bugünkü şartları kıyaslayarak , yerel ekonomiye dikkat çekti. Koç, '' Bir Timur Koç olarak söylüyorum, geldiğiniz makamları kendi babanızın makamı olarak görmeyin.. Buralar geçici yerler.'' dedi.

Konuşmasında cumhurbaşkanı Erdoğan'ı eleştren Koç, ''Söylemek istemezdim ama söylemek zorundayım, bir cumhurbaşkanlığı makamına on altı uçak çok değil mi arkadaşlar. Çok. O büyük saraylar, uçaklar çok değil mi arkadaşlar. Bunu şununun için söylüyorum ; Ülkemizin değişime ihtiyacı var, bu değişim demokrasi için olmalı. '' dedi. Timur Koç konuşmaları içinde Çayırova'da gerçekleştirdikleri projeleri , imar ve şuuyulandırma çalışmalarını da anlattı.

ASLAN: TÜRKİYE  BELEŞ MAAŞ ALANLAR ÜLKESİ

Panelde , önceki  İş-Kur Genel Müdürü Mehmet Nuri Aslan'da bir konuşma yaptı. Ülkemizin içinde bulunduğu ekonomik durumları fıkralarla dile getiren ve esprileriyle davetlilerin sıkça alkışını alan Aslan , '' Maalesef ülkemizin yüzde ellisi çalışmıyor, çalışmayı sevmiyor. Sen ağa, ben ağa olursa kim çalışacak. Eski günler çok daha iyiydi. '' dedi.

İş-Kur eski Genel Müdürü Aslan, Türkiye'nin yatarak maaş alanların ülkesi haline geldiğini dile getirirken de, '' Şimdi Türkiye rahat yaşayanların beleş maaş alanların ülkesi oldu. Biz şunu yaptık , şunu yapacağız, şunu vereceğiz diyenler nerede.!  Kim verecek bunları, bol keseden vermekle olmuyor. Nereden verecekler.? Kim ödüyor bunları, kim ödeyecek.  Torunlarımız ödeyecek.  Sadece alıp satarak iş doğru olmaz. Balık kokuyor. Çağ, bilg çağı. Ben biliyorum çağı değil.'' şeklinde konuştu.

DEMİRCAN: NAİL ABİYİ DESTEKLİYORUM

Panelde GENEKDER Başkanı Bahattin Demircan'da bir konuşma yaptı. Demircan, Muhammet Öztürk'ü böylesi bir organizasyonla iş ve siyaset insanlarını bir araya getirdiği için tebrik ederek konuşmasına başladı. Demircan, dernek olarak yaptıkları çalışmaları  anlatırken özetle şunları dile getirdi ; ''Doğduğumuz yerleri unutmadan doyduğumuz yere entegre olarak doyduğumuz yerde, Gebze'de nakliyeciler derneğinin başkanlığını yapıyoruz. Türkiye'deki tüm lojistiklere kimlik kazandırdık. Deprem bölgesine duyarsız kalmadık. 200'e yakın aracımızı ücretsiz gönderdik. Gebze kaymakamlığımız ve siz iş insanlarımızla afet bölgesine  500'e yakın araç gönderdik.'' dedi.

Konuşmasında CHP Kocaeli Milletvekili Adayı Nail Çiler'den de  övgüyle bahseden Bahattin Demircan, '' Ben Nail abiyi çok seviyorum.  Kalbi, yüreği, gönlü güzel bir insan. 27 yıldır ticaret yapıyorum, Nail abiyi 20 yıldır tanıyorum. Biz Nail abiyi destekliyoruz, elemizden ne geliyorsa yapıyoruz. '' diyerek Çiler'e açık destek verdi.

YÜCEL: PARA DOĞU'YA KAYIYOR

E. Gebze MMO Başkanı Sinan Yücel ise panelde teknolojinin getirdiği ekonomik kazanımlara dikkat çekti. Sanayi devlerinin yerini teknoloji devlerine bıraktığını anlatan Yücel, sinevizyonda yaptığı sunumla gelinen ekonomik dengelere vurgu yaptı. Sinan Yücel , teknoloji nedeniyle paranın Doğu'ya kaydığına işaret etti.

KARTAL: BÜYÜK BİR AİLE OLDUK

DDC Grup'un düzenlediği ve katılımın yoğun olduğu panelde Kökenoğlu İnşaat Başkanı Fatih Kartal'da bir konuşma gerçekleştirdi. İnşaat sektörünün ülke ekonomisinde lokomotiv olduğuna değinen Kartal, Öztürk ailesinin gerçekleştrdiği panelin bu anlamda önemine değindi ve çifti kutladı.  Fatih Kartal konuşmasında şu görüşlere ver verdi ;'' Türkiye sanayisinin kalbi Gebze’mizde Türkiye ekonomisine katkıda bulunan siz kıymetli misafirlerimizle uluslararası tedarik zincirinde değişim konusu ve bu değişimde bizlerin rolünü konuşmak üzere toplanmış bulunuyoruz. Bu konuda bizleri aydınlatacak olan eski İŞKUR genel müdürü sayın Mehmet Nuri Aslan beyefendiye ve bu akşama ev sahipliği yapan DDC Grup Yönetim Kurulu Başkanı kıymetli dostum Muhammet Öztürk’ e ve DDC Grup ailesine teşekkür ediyorum. Biz büyük bir aile olduk. Gerek ticarette , gerek maneviyatta zaman zaman da siyasi çalışmalarda birlikte yol yürümeye, birbirimize destek olmaya gayret gösterdik ve göstermeye de devam edeceğiz.Bundan önceki buluşmalarımızdan bugüne gelene kadar bir kartopu gibi büyüdük ve büyümeye bölge ekonomisinde ve sosyal hayatta, siyasette daha fazla söz sahibi olmaya siz dostlarımızla birlikte devam edeceğiz. Birlikteliğimizin daim olmasını diliyorum. Ayrıca aramızda bulunan eski Gebze Ticaret Odası başkanımız çiçeği burnunda siyasetçi CHP Kocaeli Milletvekili Adayı Gebze’mizin abisi Nail Çİler abimize başarılar diliyorum.''

KONUŞMACILARA PLAKET VERİLDİ

Yaklaşık üç saat süren panel sonrası şirket başkanı Muhammet Öztürk ve  Mahmut Öztürk tarafından konuşmacılara şükran plaketi verildi. Proğram sonrası katılımcılara hitaben teşekkür konuşması yapan DDC Grup  Yönetim Kurulu Başkanı Muhammet Öztürk, '' Katılmanız, programımızda yer almanız bizlere onur verdi, guru verdi. Bütün arkadaşlarım adına her birinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum, Ayaklarınıza sağlık. İnşallah benzer organizasonlarda yine aynı sıcak ortamı paylaşacağız. Bizler de Nail abiyi (Çiler) çok  seviyoruz ve bölgemizi, ülkemizi  TBMM'nde en iyi şekilde temsil edeceğine inanıyoruz. Gönlümüz Nail abiyle beraber. Sahada gördüğümüzde bu yönde. Kendisine başarılar diliyorum. '' dedi.

 

HABERİN GALERİSİ Tüm Galeriler

Muhammet Öztürk 150 iş ve siyaset insanını bir araya getirerek, seçimler öncesi beyin sörfü gerçekleştirdi.
Muhammet Öztürk 150 iş ve siyaset insanını bir araya getirerek, seçimler öncesi beyin sörfü gerçekleştirdi.
Muhammet Öztürk 150 iş ve siyaset insanını bir araya getirerek, seçimler öncesi beyin sörfü gerçekleştirdi.
Muhammet Öztürk 150 iş ve siyaset insanını bir araya getirerek, seçimler öncesi beyin sörfü gerçekleştirdi.
Muhammet Öztürk 150 iş ve siyaset insanını bir araya getirerek, seçimler öncesi beyin sörfü gerçekleştirdi.
Muhammet Öztürk 150 iş ve siyaset insanını bir araya getirerek, seçimler öncesi beyin sörfü gerçekleştirdi.
Muhammet Öztürk 150 iş ve siyaset insanını bir araya getirerek, seçimler öncesi beyin sörfü gerçekleştirdi.
Muhammet Öztürk 150 iş ve siyaset insanını bir araya getirerek, seçimler öncesi beyin sörfü gerçekleştirdi.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Gölge Gazetesi, Kocaeli Haber, Gebze Haber, Darıca Haber, Dilovası Haber, Çayırova Haber, Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑