parkinnn

Güncel

Depremin toplanacağı merkezde hazırlıklar devam ediyor

Kahramanmaraş’ta meydana gelen ve bölgedeki 10 ili birden etkileyen depremin ardından ilk harekete geçen illerden birisi de Kocaeli oldu. Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin arama kurtarma ekipleri ve yardım tırı gece saatlerinde bölgeye yola çıktı. Ko

6 Şubat 2023 Saat: 19:23
Depremin toplanacağı merkezde hazırlıklar devam ediyor
Depremin toplanacağı merkezde hazırlıklar devam ediyor

ESKİ CARREFOURSA BİNASI

Kahramanmaraş merkezli meydana gelen ve pek çok ilimizde hissedilen depremin ardından deprem bölgesi için yardım kampanyası başlatıldı. Battaniye, katalitik soba, gıda, giyim ve hijyen maddeleri gibi ayni yardımların toplanacağı yer de belli oldu. Eski Carrefoursa binası, yardım toplama merkezine dönüştürülüyor. Kocaeli İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü tarafından afet bölgesi için toplanacak yardımlar AFAD ve Acil Durum Başkanlığının talimatları doğrultusunda depremden etkilenen illere sevk edilecek.

 

GENEL SEKRETER İNCELEDİ

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Balamir Gündoğdu, deprem bölgesi için hazırlanan ayni yardım toplama merkezinde devam eden çalışmaları inceledi. Çalışmalarla ilgili görevlilerden bilgi alan Genel Sekreter Gündoğdu, depremi daha önce acı bir şekilde yaşayan Kocaelililerin gösterdiği hassasiyetin ve yardımların tek elden koordinasyonunun önemine değindi.

 

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Gölge Gazetesi, Kocaeli Haber, Gebze Haber, Darıca Haber, Dilovası Haber, Çayırova Haber, Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑