Siyaset

Dernekler Önerilerini Sundu

CHP Körfez Belediye Başkan Adayı Reşat Başar, Körfez Düzceliler Derneğini ziyaret etti. Dernek başkanı Erkan Tosun ve Yönetim kurulu üyeleri tarafından samimi bir şekilde karşılanan başar, hem projelerin anlattı hem de derneklerle ilgili

1 Şubat 2014 Saat: 12:17
Dernekler Önerilerini Sundu
Dernekler Önerilerini Sundu

Başar’ın ziyaretinde CHP Körfez İlçe başkanı Mehmet Miroğlu, Seçim Destek Gurubu’ndan Dr.Aykut Çelik,Gürcan Ravalı ve Celal Kara da yer aldı.

 

Dernek üyelerinin Körfez’in sorunlarına ilişkin görüş ve önerilerini soran Prof. Başar, derneklere ve tüm Sivil Toplum Kuruluşlarına özellikle de göreve geldiklerinde hak ettikleri önemi vereceklerini vurguladı. Başar, “Desteklerimizle ilişkilerimizi net olarak dört ana başlık altında toplayabiliriz.  

Birincisi, mekan konusunda derneklerimize yardımcı olacağız. İkincisi, belediye yönetimine katılmalarını sağlayacak kanallar açacağız. Üçüncüsü derneklerimizle ortak etkinlikler yapacağız. Dördüncüsü de derneklerimizin yapacakları bağımsız etkinliklere koşulsuz destek olacağız. Ayrıca, yöre derneklerimizle ortak kent kültürünün oluşturulması için birlikte çalışmalar başlatacağız. Bu kent, özünü oluşturan kitlenin önerileri ve katılımlarıyla yönetilirse önünde hiç bir şey duramaz.”dedi.

Nereden gelirsek gelelim, hepimiz Körfezliyiz, ortak buluşma noktamız Körfez diyen Başar, Düzcelilerden destek istedi.

 

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Düzceliler dernek başkanı Erkan tosun, Başar’a başarılar diledi.

 

 

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Gölge Gazetesi, Kocaeli Haber, Gebze Haber, Darıca Haber, Dilovası Haber, Çayırova Haber, Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑