parkinnn

Eğitim

Dilovası Belediyesinden annelere bilgilendirme konferansı

Dilovası Belediyesi ilçe halkını bilgilendirme toplantılarına devam ediyor. Mesleğinde kariyer yapmış uzmanların tarafından değişik yaş, ve meslek guruplarına özgü düzenlenen konferansların sonuncusu “Çocuk yetiştirmede annenin rol

25 Aralık 2015 Saat: 11:22
Dilovası Belediyesinden annelere bilgilendirme konferansı
Dilovası Belediyesinden annelere bilgilendirme konferansı

Dilovası Belediyesi Kültür Merkezinde düzenlenen konferans uzman psikolog Selin Karabulut tarafından verildi. Söyleyişi ile birlikte görsel efektlerin de kullanıldığı konferans yaklaşık iki saat sürdü.

Dilovası Belediye Başkan Yardımcısı Fazıl Polat’ın da takip ettiği programda konuşan Uzman Psikolog Selin Karabulut özetle şu görüşlere yer verdi “Çocuk ile anne arasında iç içe geçmiş bir ilişki vardır. Anne hamile kaldığı andan itibaren annelik rolünü benimsediğinden, bebeğiyle aradaki bağı kurmaya başlar fakat baba bunu sonradan öğrenir. Bu nedenle babanın çocuğuyla kuracağı ilişki ve iletişim, sağlıklı bir birey olarak yetişmesi anlamında hayati önem taşımaktadır” diyor. Karabulut ayrıca, babanın yasaklayan, çocuk ve anneyi ayıran değil çocuğun kendisiyle özdeşleşmesine izin veren olması gerektiğine dikkat çekiyor” dedi. Program soru cevaplı bir şekilde iki saatten uzun sürdü.

 Proğram sonunda Belediye Başkan Yardımcısı Fazıl Polat, Uzman Psikolog Karabulat’a verdiği bilgilerden dolayı teşekkür ederek çiçek takdim etti.

 

Gölge Gazetesi, Kocaeli Haber, Gebze Haber, Darıca Haber, Dilovası Haber, Çayırova Haber, Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑