parkinnn

Spor

Dilovası Belediyespor Okulu geleneği bozmadı

Dilovası’nın altın çocukları madalyaya doymuyor.

30 Nisan 2014 Saat: 12:46
Dilovası Belediyespor Okulu geleneği bozmadı
Dilovası Belediyespor Okulu geleneği bozmadı

26 Nisan da İzmit Şehit Recep Topaloğlu kapalı spor salonun da düzenlenen Kocaeli geneli Wushu şampiyonasına katılan Dilovası Belediye Kick Boks-Wushu Okulu toplamda 29 sporcu ile 29 madalya ile adını Dilovası'nı hafızalara kazıdı.

 

29 SPORCU 29 MADALYA

Kocaeli genelinde on kulübün şampiyonaya katıldığı müsabakalarda minikler, yıldızlar gençler ve büyükler olarak dört gurupta 22 tane 1.lik, 5 tane ikincilik, 2 tane üçüncülük alan Dilovası Belediye Kick Boks wushu okulu öğrencileri 22 tane altın madalya, 5 tane gümüş madalya ve 2 tane bronz madalya ile 29’da 29 yaparak Dilovası’nı temsil etti. Bu başarının ardındaki isim ömrünü spora adayan ve bir spor aşığı olan milli antrenör ve uluslararası hakem Hasan Yıldız, bu yarışma için çok çalıştıklarını, sporcuların olağanüstü performans gösterdiğini belirtti.

 

BAŞKAN TOLTAR’A TEŞEKKÜRLER

Belediye Başkanı Ali Toltar’ın sporcularla yakında ilgilendiğini belirten Hasan Yıldız, “Başarıya giden yolun birlik beraberlik, güven ve azimden kaynaklanıyor. Desteklerinden dolayı Belediye Başkanımız Ali Toltar’a teşekkür ederim”dedi. 

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Gölge Gazetesi, Kocaeli Haber, Gebze Haber, Darıca Haber, Dilovası Haber, Çayırova Haber, Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑