parkinnn

Siyaset

Dilovası Bizim Eserimiz

Ak Parti Dilovası Belediye Başkan Adayı Ali Toltar, Cumhuriyet Mahallesi’nde yaptığı bir konuşmada en büyük rakipleri olan, CHP Belediye başkan Adayı Ercan Dalkılıç işaret ederek, ‘’bunların geçmişleri belli, Dilovası’nı 20 yı

26 Şubat 2014 Saat: 15:23
Dilovası Bizim Eserimiz
Dilovası Bizim Eserimiz

Ak Parti Dilovası Belediye Başkan Adayı Ali Toltar, Cumhuriyet Mahallesi’nde yaptığı bir konuşmada en büyük rakipleri olan, CHP Belediye başkan Adayı Ercan Dalkılıç işaret ederek, ‘’bunların geçmişleri belli, Dilovası’nı 20 yıl geri götürecekler.  3 dönem başkanlık yaptılar bir eser bırakmadılar’’ ve başörtüsü sorununu çözdüklerini söyleyen Toltar, Dalkılıç için ağır ithamlarda bulundu.

DALKILIÇ’TAN CEVAP GECİKMEDİ

Toltar’ın bu açıklamalarından sonra Dalkılıç’tan cevap gecikmedi. Dalkılıç, ‘’biz sevgi, hoşgörü ve kardeşlik çerçevesi içinde bir seçim sereci geçirmek istiyoruz. Kimseyi incitmek ve bel altında vurma gibi bir düşüncemiz yoktur. Bir siyasi parti adayının yaptığı açıklama, bize cevap hakkını doğurmuştur. Bir kere Dilovası bizim eserimizdir, biz olmasaydık şimdi Dilovası diye bir yer olmayacaktı.

İSİMLERİ YOLSUZLUKLARLA ANILDI

Biz zamanın şartlarına göre ilçemize en iyi hizmeti getirdik. Hizmette hiçbir kusur etmedik. İnsanları ayrıştırmadan her kesime kucak açtık. Dönemimizde Dilovası’nın ihtiyacı olan her şeyi gerçekleştirdik. O zaman belediye bütçesi bir trilyondu, şimdi 50 trilyon ve hizmetin çoğunu büyükşehir yapıyor.

Onların zamanında Dilovası ilçe oldu, ilçenin girişini kapattılar. Dar bölge milliyetçiliği yaparak ilçede insanları ayrıştırdılar. Ellerinde insanları ikna edecek projeleri yok. Yaptıkları konuşmalarda belden aşağıya vurmaya çalışıyorlar. Kendilerini yormasınlar, başımız dik alnımız açık bizim. Bizde birilerinin geçmişini biliyoruz hem de çok iyi biliyoruz. Kendimize yakıştırmadığımız için açıklamıyoruz. Ben şunu bilirim, insan kendine yakışanı yapar. Asılsız açıklamalar etik değildir. Siyasi ahlaka sığmaz. Herkesi gerçekçi ve temiz siyaset yapmaya davet ediyorum.

UTANILACAK VUKUATIMIZ OLSAYDI MEYDANLARDA OLMAZDIK

Biz birilerinin kirli işlerini siyasi ahlakımıza yakıştırmadığımız için şu an açıklamıyoruz. Etik siyaset yapılmazsa bize haksız saldırılar devam ederse açıklayacağımız şeyler hoş bir görüntü oluşturmayacaktır. Biz ilçemizin adının güzel şeylerle anılmasını istiyoruz. İnsanlarımızın mertliklerinin anlatılmasını istiyoruz. Bu tür şeyler Dilovası’na bir şey kazandırmaz, kaybettirir. Alnımız açık başımız dik meydanlardayız. Utanılacak bir vukuatımız olsaydı meydanlarda olmazdık. Halk etrafımızda kenetlenmezdi.

KARDEŞLİĞİN KUCAKLADIĞI BİR SEÇİM SÜRECİ İSTİYORUZ

Türkiye genelinde yaşanan yolsuzlukları kim yaptı? Dindarlık muhafazakârlıktan söz ediyorlar. Dini bir silah olarak kullanıyorlar. Bizim yanımızdaki insanlar dinsiz mi? Bu halka bir hakarettir, dini tekellerine almaktır. O kadar Müslümanlar neden adları hırsızlıklarla yolsuzluklarla anılıyor. İnsan konuşurken ağzında çıkanı kulağı duymalıdır. Bunların ağzında çıkanı kulakları duymuyor. Duysalar anlatmazlar, yoksa halk demez mi bu ne perhiz, bu ne turşudur diye.

Biz ilçemizde güzel bir seçim geçirmek istiyoruz. Hoşgörünün hâkim olduğu sevginin ısıttığı, kardeşliğin kucakladı bir seçim süreci istiyoruz. Yoksa gaye birilerinin kirli çamaşırlarını dökmekse, onların çamaşırını hiçbir makine yıkamaz, dedi.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Gölge Gazetesi, Kocaeli Haber, Gebze Haber, Darıca Haber, Dilovası Haber, Çayırova Haber, Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑